Javítottak a Disney+ féle Thor 4 vizuális részein, de nem kellett volna

Javítottak a Disney+ féle Thor 4 vizuális részein, de nem kellett volna

Heimdall fia kicsit megváltozott, és nem az előnyére.

Majdnem derült égből villámcsapásként érkezett a Thor legújabb része, a Szerelem és mennydörgés, de nem nyerte el maradéktalanul a rajongók tetszését. Elég megosztó értékeléseket kapott alapból a mozifilm, erre pedig most rátesz egy lapáttal az is, hogy a Disney+ streamingplatformra felkerült verzió gyengébb vizuális effekteket kapott. Az elmúlt időszakban egyébként is kap hideget és meleget a Marvel a rosszabb minőségű CGI-ok miatt.

Ez már csak azért is kellemetlen, mert alapvetően a Disney+-ra elvileg egy feljavított változatot töltöttek fel, de úgy tűnik nem sikerült ezt megvalósítani. Egy jelenet pedig rögtön fel is került a netre, az összehasonlítás alapján pedig tényleg szembetűnő a különbség. Azt a pillanatot örökítették meg, mikor Chris Hemsworth épp Axl-el, Heimdall fiával beszélget a kozmoszon keresztül. A fiú az apjától örökölt képesség miatt jelenik csak meg, így a színész, Kieron L. Dyer feje CGI által került bele a filmbe. Egymás mellé rakva a mozikba, illetve a Disney+-ra került verziók erősen eltérnek egymástól, de utóbbi nem sikerült jobban, sőt, a rajongók szerint csak rontottak rajta. Nem egyedi esetről van szó, többen Natalie Portman sérült sisakjának kinézetét is sérelmezték, hogy kevésbé néz ki jól, mint a nagyvásznon.

Ha esetleg nem láttátok még a moziban vagy csak szimplán kíváncsiak vagytok erre a verzióra is, a Disney+ kínálatában már múlthét óta elérhető a Thor: Szerelem és mennydörgés.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!