Taika Waititi szívesen elkészítené a Thor 5. részét, de csak egy feltétellel

Taika Waititi szívesen elkészítené a Thor 5. részét, de csak egy feltétellel

Neked tetszett a Thor Love and Thunder?

Néhány napja robbant be a mozikba a legújabb MCU-film, a Thor Love and Thunder. A Taika Waititi rendezésében készült film egyáltalán nem veszi komolyan magát és ez jól is áll neki. Ám aki a régi MCU-szerelmese, a feszesen megírt forgatókönyvek és az inkább sci-fi filmeket idéző sztorikat szerette, annak nagyon erőlködnie kell majd, hogy elfogadja ezt a filmet annak, ami. Egy 2 órás, látványos, vicces mozinak, semmit többnek.

A film így is erősen nyitott, bár nem annyira jól, mint a Doctor Strange 2. Most a csapból is a Thor Love and Thunder folyik, sokan máris a folytatásról fantáziálnak. Főleg azok után, hogy a stáblista végén ott volt a várva várt sor:

„Thor még visszatér"

De vajon mikor? Ez már csak azért is izgalmas kérdés, mert a folytatásról Taika Waititi és Chris Hemsworth sem tudnak.

„Ez még nekem is meglepetés volt, nem viccelek. Én is csak a moziban láttam a stáblista végén azt a bizonyos sort és azt gondoltam, tényleg? Chris sem tudja még ezt biztosra. De persze, hogy visszatér majd. Ő a legjobb karakter mind közül. Picit talán elfogult vagyok, de őt a legjobb a képernyőn látni." - mondta Waititi.

Az Oscar-díjas rendező az Insider kérdésére azt is elárulta, hogy ha felkérnék, akkor örömmel rendezné a Thor 5. részét, de csak egy feltétellel. Ha a főszerepet nem adják oda másnak. Thort mindenképpen Chris Hemsworth-nek kell játszania, ha az MCU esetleg másnak adná majd a karaktert, abból Waititi köszöni szépen, de nem kér.

Előbb vagy utóbb, de el fog jönni ez az idő is. Persze nem biztos, hogy hirtelen valaki más lesz az új Thor, de idővel biztos, hogy átalakul majd a karakter, lehet, hogy teljes egészében kiírják majd a sztoriból.

Egyelőre aligha kell ettől tartanunk. Ha lesz Thor 5 vagy más produkciók, amiben szerepe van a mennydörgés istenének (ilyen lehet a Galaxis Őrzői Vol. 3), akkor abban még jó eséllyel Chris Hemsworth játssza majd Thort.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszett a Thor Love and Thunder?

  • 14 %
  • 86 %