Fortnite: Leszállt közénk a mennydörgés istene

Nem egy, hanem két Thor érkezett.

A Thor: Szerelem és mennydörgés moziba való debütálásával párhuzamosan, megérkezett a következő Marvel kollaboráció a Fortnite-ba. Az Epic Games Battle Royale játéka és a franchise között több tucat crossover valósult meg az elmúlt években, és ez a szám folyamatosan növekszik. Thorral is találkozhattunk már a Chapter 2 Season 4 Battle Pass-ében.

A most érkezett kinézeteket, és  a hozzájuk tartozó itemeket külön nem, csak egy csomagban vásárolhatjuk meg 2500 V-Bucks-ért. 

A Pack tartalma az alábbi képen látható Thor Odinson Outfit, a Thor’s Cape Back Bling, a Stormbreaker Pickaxe, a Stormbreaker's Flight Glider és a Bring The Hammer Down Emote.

Továbbá szintén hozzá jár a Mighty Thor Outfit, a Mighty Thor's Cape Back BlingReformed Mjolnir Pickaxe és a Mjolnir's Flight Glider

A csákányok különlegessége, hogy a kiiktatásokkal és a Weak Pointok eltalálásával feltöltődnek, és megváltozik a kinézetük. Bónuszként a csomag mellé megkapjuk a Gods of Thunder Loading Screent.

Erről az együttműködésről nem érkeztek előzetes szivárogtatások, ami valószínűleg az új anti-cheat rendszer bevezetésének tudható be. Mióta szolgálatba állt, a leakereknek is jóval nehezebb dolguk van, amikor a fájlok között akarnak szétnézni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megvásárolod a csomagot?

  • 0 %
  • 22 %
  • 78 %