Pánikba estek a Fortnite hackerek az új anti-cheat miatt

Pánikba estek a Fortnite hackerek az új anti-cheat miatt

A szerdai frissítéssel valami megváltozott.

A 21.20-as frissítést követően ellepték az internetet azok a képernyőképek, amelyeken hackerek panaszkodása látható, ugyanis a sok különleges játékba érkezett tartalmon túl, az Epic Games aktiválta az új anti-cheat rendszerét a Byfrontot. 

A csalók minden játékban jelen vannak, és a kiadók állandó harcot vívnak velük, hogy ne legyenek képesek tönkretenni a szórakozni vágyók élményét. A Fortnite-ban a folyamatos fejlesztéseknek, és az állandó változtatásoknak köszönhetően ez egy még nehezebb feladat, ezért gyakran a competitive módokban is hatalmas problémákat okoztak azok, akik különböző külső programok segítségével jogtalan előnyre tettek szert. Szerencsére az Epic állandóan azon dolgozik, hogy megoldja ezt a problémát, és az utóbbi időben sikerült is kicsit háttérbe szorítania őket, a legutóbbi frissítés során hozzáadott program pedig az eddigi visszajelzések alapján, nagyon hatékonyan végzi a dolgát.

Egy Twitter-felhasználó összegyűjtött több olyan képet, amelyen a csalók Discordon való panaszkodása figyelhető meg, és olyan is akad közöttük aki kijelenti, hogy feladja eddigi tevékenységét. 

„A frissítés előtt semmi nem volt igazán védett, most pedig már minden. Remélhetőleg hamarosan sikerül visszalépnem a játékba, de a fenébe is Fortnite." – írta az egyik sikertelenül belépni próbálkozó csaló.

A hackerek most minden erejükkel azon vannak, hogy valahogyan megoldják az eléjük tornyosuló problémát, azonban eddig eredménytelenül. A Byfront megakadályozza, hogy a játék fájljait megváltoztassák, valamint a nem megbízható harmadik féltől származó szolgáltatás futtatását is. Reméljük azzal, hogy az Epic Games ledobta az atombombát, a csalóktól búcsút vehetünk egy időre – vagy akár örökre –, és minden eddigi bosszantó elem nélkül élvezhetjük a Battle Royale élményt. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gyakran találkozol csalókkal a Fortnite-ban?

  • 25 %
  • 44 %
  • 31 %