Kellemesen komolytalan – Thor: Szerelem és mennydörgés filmkritika

Taika Waititi legújabb agymenése ugyan nem tökéletes, mégis kiváló szórakozást kínál.

A Marvel-moziverzum idén három egész estés alkotással készül számunkra és a sort pár hónapja a Doctor Strange az őrület multiverzumában nyitotta, ami zömmel pozitív kritikákban részesült és a kasszáknál is jól teljesített. A második alkotás nem más, mint a hamarosan mozikba kerülő Thor: Szerelem és mennydörgés, melyben Taika Waititi rendező ismét elereszthette fantáziáját Chris Hemsworth pedig megcsillogtathatta izmait és humorát. 

A film alapvetően a Végjáték után veszi fel a fonalat és Thor igyekszik megtalálni belső békéjét, az idilli nyugdíjba azonban belerondít Gorr, az istenek mészárosa, így hősünk kénytelen újra fegyvert ragadni és megmenteni a világot. Szerencsére a feladatban régi barátai is segítenek, visszatér például Valkűr, Korg, a Galaxis őrzői, ráadásul a Mjölnír erejével felvértezett ex-barátnő, Jane Foster is. Kollégáink a PC Gurunál már voltak olyan szerencsések, hogy megnézhették az alkotást, ha kíváncsiak vagytok, érdemes-e beülni rá, olvassátok el az alábbi kritikát! 

Érdekesség, hogy a nemzetközi szaksajtót rendesen megosztja a Thor 4 és a Rotten Tomatoes oldalon jelenleg csupán 72%-on áll a kritikusi vélemények alapján ezen cikk írása közben. A széria korábbi részei közül a Thor 77%, a Ragnarok 93%, a Sötét világ pedig 66%-ot teljesített. Ettől függetlenül nem szabad leírni az alkotást, csak a helyén kell kezelni, elvásárok nélkül. Ha elfogadtok egy tanácsot, csak üljetek be rá a moziba és érezzétek jól magatokat! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek melyik a kedvencetek a Thor filmek közül?

  • 57 %
  • 29 %
  • 14 %