A Doctor Strange 2 produkálta a legerősebb Disney+ nyitányt az MCU filmek közül

A Doctor Strange 2 produkálta a legerősebb Disney+ nyitányt az MCU filmek közül

Sam Raimi alkotása nem csak a mozikban, de a streaming platformon is rendkívül népszerű. 

A Marvel-moziverzum idei egyik nagy dobása a Doctor Strange az őrület multiverzumában volt, ami 200 millió dolláros gyártási költsége ellenére több mint 950 milliót termelt világszinten. Az alkotás alapvetően a közönségnek is bejött annak ellenére, hogy Sam Raimi rendező horror elemekkel dobta fel a nem éppen túlbonyolított történetet. 

A film egyébként nemrég debütált a Disney+ streaming szolgáltatón és a Samba TV adatelemző információi alapján több mint 2.1 millió háztartásban nézték meg az első öt nap alatt. Doctor Strange így lekörözte a korábbi csúcstartó Örökkévalókat, amit 2 millió otthonban néztek meg ugyan ennyi idő alatt, plusz köröket vert a képzeletbeli dobogó harmadik helyén tanyázó Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájára is

Ha tippelnünk kéne, az alkotás nem sok időt tölthet el a trónon, ugyanis jövőhéten a mozikba kerül a rendkívül szórakoztatónak ígérkező Thor: szerelem és mennydörgés. A tesztvetítések alapján Taika Waititi ismét megcsinálta a tutit és a marketing gépezet is dübörög, így a film fixen rekordnézettséget hoz majd a Disney+-os debütálásakor is. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!