Minden fontos karakter feltűnik a Thor: Szerelem és mennydörgés legújabb kedvcsinálójában

Minden fontos karakter feltűnik a Thor: Szerelem és mennydörgés legújabb kedvcsinálójában

Ráadásul Taika Waititi rendező igencsak érdekes infókat osztott meg a film főgonoszáról. 

A Marvel egyik idei legnagyobb dobása a július 7-én mozikba kerülő Thor: Szerelem és mennydörgés lesz, amit ismét a zseniális Taika Waititi rendez. A premier közeledtével kezd felpörögni a stúdió marketing gépezete is és sorra érkeznek a promóciós anyagok, a legutóbbi, már magyarul is nézhető előzetesben végre valahára feltűnt a Christian Bale által alakított Gorr, az istenölő is, aki a reakciók alapján a franchise talán eddigi legfélelmetesebb rosszfiúját szállítja majd. 

A filmhez nemrég befutott egy újabb rövid spot is, melyben a mennydörgés istene a film alaptézisét meséli el. Adott egy mániákus gyilkos, aki a főszereplők életére tör, ezért cselekedni kell és Thor összeverbuválja régi barátait és saját bevallása szerint a legjobb csapatot a világon. Ott van például az ex-gladiátor Fortnite játékos Korg, az Asgardiak új királynőjének számító Valkűr, a dolgokat nem éppen túlagyaló Galaxis őrzői, továbbá a Möjmöj által isteni képességekre szert tett volt barátnő, Jane Foster is. Ezzel a felállással hőseink nem veszíthetnek, vagy mégis? 

Érdekesség, hogy Waititi nemrég úgy fogalmazott, hogy a tesztvetítések alapján Gorr  hozta a legjobb értékeléseket a Marvel rosszifiúi és lányai közül, továbbá a közönség a az eddigi legszimpatikusabb gonosztevőnek találta. Mindez valószínűleg a színészet határait minden szerepében feszegető Christian Bale-nek köszönhető, továbbá a karakter tragikus háttértörténetének, mely szerint azért kezdett galaktikus istenöldöklésbe, mivel akárhogy is imádkozott, az égiek nem segítettek családjának és népének a bajban. Egy kiábrándult ateistával van tehát dolgunk, aki ész érvek helyett inkább kardjával téríti saját igazát. 

Ez lesz egyébként Chris Hemsworth negyedik önálló Thor filmje és ha tippelnünk kéne, nem az utolsó, mivel a karakter rendkívül népszerű, továbbá a kezdeti csetlés botlás után a hős megtalálta a helyét a Marvel-moziverzumban. A stúdió atyaúristene és irányítója, Kevin Feige nemrég azt nyilatkozta, hogy mostanában tervezik meg a franchise elkövetkezendő 10 évét és reméljük, a mennydörgés istenét még jó sokszor láthatjuk a mozivásznon. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!