A pilot után zöld utat kapott és tényleg elkészül a pocsék Gotham Knights első szezonja

A pilot után zöld utat kapott és tényleg elkészül a pocsék Gotham Knights első szezonja

A májusban bemutatott Gotham Knights pilot epizódjából készült trailert úgy tűnik csak a rajongók utálták.

Arról már egyre több információ látott napvilágot, hogy hamarosan megjelenik a Batman utáni érát felkaroló Gotham Knights videójáték, melynek előzeteseiből egy remek hangulatú játékra számíthatnak a rajongók. Négy ismert karakterrel – Robin, Nightwing, Batgirl és Red Hood – apríthatják a csőcseléket és a szupergonoszokat, ez pedig igen szórakoztató tud lenni videójáték formájában. Aztán idén tavasszal derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy sorozat formájában is meg akarják valósítani Gotham lovagjainak történetét. Az első előzetes viszont inkább undort és szánalmat váltott ki az érdeklődőkből, mintsem izgalmat:

A The CW egyre másra törölte a korábbi bemutatóit, viszont a 2023-ra tervezett Gotham Knights kapott egy esélyt, ráadásul az itt látható pilot alapján elkészült trailer meggyőzte a csatornát, hogy érdemes elkészíteni az első szezont. Senki nem érti hogy kaphatott zöld utat ez a projekt, hiszen inkább hasonlít egy éjjel-nappal Gothamhez, mintsem egy vérbeli szuperhős sorozathoz. Pedig elég lett volna példát venni a korábbi Gotham sorozatról, mert bár az sem volt tökéletes, mégis remekül kapta el a világ hangulatát és az első évadok nagyszerűen vezették fel Jim Gordon fiatalkorát.

A másik hihetetlen dolog a projekttel kapcsolatban, hogy a szintén pocsék Batwoman írói és produceri stábja áll a Gotham Knights széria mögött. A történet szerint egyébként a Gotham Knights Bruce Wayne örökbefogadó fiának, Turner Hayesnek (Oscar Morgan), valamint Batman ellenségeinek több gyermekének kalandjait követné nyomon. Amikor a Denevérembert egyszer csak megölik és a világ megtudja Bruce nagy titkát, magukat a gyerekeket vádolják a Sötét Lovag meggyilkolásával. Éppen ezért kénytelenek tisztázni a nevüket, így a Gotham Knights 1. évada leginkább erre fókuszál majd, miközben ők lesznek a város hőseinek következő generációja. A DC-drámában Turneren kívül Harvey Dent (Misha Collins ), Carrie Kelley (Navia Robinson), Cullen Bow (Tyler DiChiara), Harper Row (Fallon Smythe), Duela (Olivia Rose Keegan ), Stephanie Brown (Anna Lore), és Brody (Rahart Adams) is felbukkan majd.

A CW a még májusban felvett pilot után bólintott rá az első szezonra, miután lenyűgözte a bemutató a vezetőséget. A sorozatnak hivatalosan is elindultak a forgatási munkálatai és Natalie Abrams társ-executive producer Twitteren egy jelentős változást is elárult a sorozatot illetően. Míg a Gotham Knights pilotját a kanadai Torontóban forgatták, addig a stáb már áttelepült egy másik városba, mivel a sorozat gyártását Atlantába helyezték át.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!