A Gotham Knights új gameplay videója leleplezi az egyik gonosz halálát

A Gotham Knights új gameplay videója leleplezi az egyik gonosz halálát

Neked melyik a kedvenc gonosz karaktered Gothamben?

Október 25-én érkezik a Gotham Knights PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. A játék egyedül és két fős kooperációs módban is játszható lesz. Már több legendás karakter hiányát elárulták, most azonban egy újabb karakter halálára derült fény.

A Warner Bros. Games már korábban is közzétett egy 13 perces gameplay videót, amiben megnézhettük, miként is néz majd ki a játék. Most azonban egy újabb videó látott napvilágot, amiben az első tizenhat percet követhetjük nyomon. Bár valószínűleg nem kattintottál volna a cikkre, ha nem szeretnéd tudni, de azért szólok, hogy spoliert tartalmaz a cikk második fele. A játékmenetet a cikk végén megnézheted te is.

Batgirl és csapata Batman halála ügyében nyomoz, amikor is Barbara Gordon ellátogat a Gotham Universityhez (egyetem), ahol a tetőről azt látja, amint két mentős egy hullát tesz be a mentőautóba. A beszélgetésükből kiderül, hogy Kirk Langstromöt, vagyis Man-Batet rejti a zsák. Vagyis nem csak a Batman válik gyilkosság áldozatává, hanem a Batman: Arkham Knightban is szereplő ellensége is. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy nem Man-Bat lesz az a főgonosz, akiről a San Diego Comic-Conon sejtelmesen beszéltek. Továbbra is nagy esély mutatkozik arra, hogy ez a rejtélyes karakter Ra’s Al Ghul legyen.

Szerinted kire utaltak az SDCC-n? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted Man-Bat karakterét?

  • 50 %
  • 50 %