Batman három kegyetlen ellenfele is saját mozifilmet kaphat

Batman három kegyetlen ellenfele is saját mozifilmet kaphat

Ha a teljes DC nem megy, akkor egy Batman filmes univerzum kiépítése jobban megérheti?

Továbbra sem akar sínre kerülni a Warner Bros. DC-vel kapcsolatos filmuniverzum építős projektje, habár vannak fellángolások és jobban sikerült alkotások, mégsem sikerül a Marvel közelébe érni ezen a szinten. Bár abba most ne menjünk bele, hogy az utóbbi időben az MCU is eléggé visszaesett a minőséget illetően. Matt Reeves viszont óriási elánnal és hatalmas energiával készül a következő időszakra, a márciusban bemutatott The Batman óta ugyanis szinte megszállottan dolgozik az újabbnál újabb felvonásokon, már ami a Batman féle világot illeti.

Egyelőre annyit tudni biztosan, hogy készül egy Colin Farrel féle Pingvin sorozat (ez 2023-ban érkezik), illetve a Batman mozi második része is zöld utat kapott. Ráadásul a Warner Bros. szerződést írt alá a rendezővel és produkciós cégével, ez pedig azt eredményezheti, hogy Reeves a körülményekhez mérten szabad kezet kaphat és kiélheti alkotói vágyait.

Matt Reeves tervei

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Matt Reeves három (ha nem több) Batman-gonosz spin-off filmen is ügyködik. A jelentésben az áll, hogy filmre szeretné vinni Professzor Pyg, Scarecrow (Madárijesztő) és Clayface (Agyagpofa) történetét. Ezek a projektek viszont egyelőre még csak a tervezés korai szakaszában tartanak. A rendező érdeklődése Batman ellenfelei iránt már a Sötét Lovag óta egyre hevesebb, de első sorban olyan gonoszokat szeretne bemutatni a vásznon, akik nem feltétlenül kaptak eddig szerepet a korábbi alkotásokban. Madárijesztő ugye kivétel ebben a tekintetben – bár tény, hogy róla sem tudtunk meg olyan sok mindent az előző filmekben –, hiszen Cillian Murphy több ízben is eljátszotta már ezt a karaktert Christopher Nolan trilógiájában.


Batman ellenfelei, akik saját filmet kaphatnak, balról jobbra: Scarecrow, Professor Pyg és Clayface

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!