Kevin most a Resident Evil Village-ben veszett el és tör borsot a gonoszok orra alá!

Kevin most a Resident Evil Village-ben veszett el és tör borsot a gonoszok orra alá!

New Yorkban elveszni az egy dolog, de ez Kevinnek meg sem kottyant. Azonban mi a helyzet, ha a Resident Evil világában kell helytállnia?

Aligha van olyan ember hazánkban, aki ne ismerné ilyen vagy olyan módon a Macaulay Culkin főszereplésével készült Reszkessetek, betörők! című filmeket. Minden karácsonykor megjelenik a képernyőn a kis Kevin, akit előbb otthon felejtenek, majd a reptéren hagynak, így nem marad más választása, mintsem móresre tanítani a két életére törő betörőt. Ezt a forgatókönyvet megpróbálták több ízben is lemásolni, de valahogy nem nagyon arattak sikert vele Hollywoodban. Viszont eli_handle_b․wav youtubernek köszönhetően most egy olyan közegbe ültette át Kevint és a történetét, ami garantáltan ismét legalább olyan szórakoztatóan hat, mint az első két epizód.

Tudni kell a tartalomgyártóról, hogy ismert játékokat és filmeket boronál össze, a végeredmény pedig hahotázásra ad okot. Korábban már megmutattuk nektek, hogy miként festene a Csupasz Pisztoly főszereplője, Frank Drebin (Leslie Nielsen) a Detroit: Become Humanban, vagy Ace Ventura a Cyberpunk 2077 világában, most pedig ugyanilyen módon megszületett elinek köszönhetően a Reszkessetek, betörők! és a Resident Evil Village montázs is. A történet szerint Kevin egyedül találja magát egy kelet-európai faluban, és bemegy a Dimitrescu kastélyba, aztán meg elkezdi a szokásos bohóckodását. A klipben feltűnik Lady D és Karl Heisenberg is, de a new-yorki McCallister család legkisebb, nyolcéves porontya még az óriásra és gusztustalanra nőtt baba szörnnyel is szembe találja magát.

Természetesen a legendás ágyon ugrálós és borotválkozás utáni arcszeszes jelenet sem maradhatott ki a felhozatalból:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!