Zseniális a Leslie Nielsent felvonultató Detroit Become Human bemutató trailer

Zseniális a Leslie Nielsent felvonultató Detroit Become Human bemutató trailer

Egy youtuber fogta a néhai parádés színészt és a Csupasz Pisztolyban látott jelenetekkel egészítette ki a Quantic Dream egyik legjobb alkotását. A végeredmény garantáltan megnevettet.

Eli_handle_b nem mindennapi tartalmat gyárt Youtube-ra. Fogja a régi nagy filmek főszereplőit és átköltözteti őket a már ismert videójátékos világokba, mindezt hihetetlenül minőségi szinten. Volt már korábban is néhány elképesztő montázsa, de a mostani Detroit: Become Human és a Csupasz Pisztoly keresztezése hihetetlenül mókásra sikeredett. Még mielőtt egyébként Leslie Nielsen a moziban is bemutatkozott volna Frank Drebin hadnagyként, előtte elkészítették vele a Police Squad című sorozatot, de az mindössze csak 6 epizódot élt meg, aztán mégis klasszikus lett a balga nyomozó kalandjaiból.

A vágás eredménye egy 2 perces komikum, ahol a Quantic Dream androidokkal teli világában próbál evickélni az ugyancsak mesterséges intelligencia által vezérelt Drebin hadnagy a maga tesze-tosza módján. A mix tényleg nagyon jól sikerült, bár valószínűleg inkább a Csupasz Pisztoly rajongók fogják érteni az elhangzó poénokat. A felvételek tökéletes elkészítéséhez egy Injectable camera for Detroit: Become Human modot is használt, így tűnik olyannak, mintha tényleg Drebin belecsöppent volna a Detroit: Become Human eseményeibe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!