Otthagyja a Twitchet az egyik leghíresebb streamer, erre a platformra vált

Otthagyja a Twitchet az egyik leghíresebb streamer, erre a platformra vált

Az amerikai videós brutális összegeket kaszált már Twitchen, amely platformról bejelentette, hogy lelép.

Több mint 2 millió követőt számlál Trainwreckstv Twitch csatornája, amely hamarosan végleg elsötétül. A 31 éves amerikai videós a közösségi médiában jelentette be, hogy a kick.com oldalán folytatja karrierjét, amely platformnak az egyik tanácsadója és influencere lesz. A váltás indokolásában több gondolatot fogalmazott meg a streamer. Véleménye szerint túl nagy összeget tesz zsebre a Twitch a feliratkozásokból, így egyre nehezebb megélni az élőzésből. Emellett azt is kiemelte Trainwreck, hogy a Twitch-birodalom már egy hatalmas üzleti vállalkozás, amely nem a streamerekért van. Kicsit furcsa ezt olvasni egy olyan alaktól, aki 16 hónapnyi szerencsejáték twitches közvetítésért 360 millió dollárt tett zsebre, mint "szponzori hozzájárulást".

Mit tud ez a Kick?

Tulajdonképpen kinézetben és felépítésben semmiben sem különbözik a legnagyobb riválisától, a #1 streaming platformtól, a Twitchtől. Azonban vannak olyan szabályai, amely miatt tényleg érdemes lehet a videósoknak átmenni erre a felületre.

  • Mindenki rendelkezik feliratkozó gombbal, sőt a subolásból 95% kerül a streamerhez, 5%-ot "nyúl csak le" a Kick
  • Az összes adományozást ("kicks") 100%-ban a streamer kapja meg
  • A fizetésedet nem a feliratkozók számolgatásával kapod meg, hanem figyelembe veszi a platform, hogy hányan és mennyi ideig nézték az adásodat
  • Egy olyan TOS bevezetése van folyamatban, amely a felhasználók és tartalomgyártók számára sokkal átláthatóbban fogalmazza meg a szabályrendszert, amelyben működik a platform

Trainwreck úgy döntött, hogy a fentiek miatt érdemes beállni a projekt mögé. A Twitch top 10 legnagyobb videósa leszögezte, hogy még fejlesztés alatt van a Kicken egy csomó funkció, így türelmet kér mindenkitől, aki ellátogat erre a site-ra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hallottál már valaha a Kick.com oldaláról?