A Twitch streamer Trainwreck 250 ezer dollárt fordít közössége mentális egészségére

A Twitch streamer Trainwreck 250 ezer dollárt fordít közössége mentális egészségére

Mindemellett arra sarkallja a többi híres tartalomgyártót, hogy kövessék példáját és segítsenek a nézőiknek. 

Streamer karrierje 2014-es kezdete óta TrainwrecksTV hatalmas rajongótáborra tett szert a Twitchen és pillanatnyilag 1.8 millió követővel rendelkezik, 31 éves tartalomgyártó azonban nem szállt el a számoktól és a szórakoztatás mellett igyekszik minél többet visszaadni a közösségnek. A 80-ik születésnapját ünneplő WoW nagyinak például 10 ezer dollárt adományozott nemrég, mindemellett korábban felajánlotta egy Apex Legends profinak, hogy besegít beteg édesapja egészségügyi költségeibe, továbbá 20 ezer dolláros nászajándékot adott a Call of Duty League-ben szereplő Crimsixnek. Train filantrópiája a napokban újabb szintet lépett, ugyanis Twitter oldalán bejelentette, hogy 250 ezer dolláros alapot hoz létre, hogy segítse közössége mentális egészségét. 

A streamer elmondása alapján egyébként már 2016-tól kezdve támogatja ilyen szinten is rajongói táborának belső körét és barátait, most azonban nagyobb léptékben szeretné mindezt tenni, amihez segítségül hívott egy, az Egyesült Nemzetekkel korábban együttműködő szervezetet. Mindemellett arra kéri a nagyobb Twitch streamereket és tartalomgyártókat, hogy kövessék példáját és hozzanak ők is pozitív változást nézőik életébe, különösen az Egyesült Államokban, ahol az egészségügyi ellátás bármilyen formája súlyos pénzeket emészt fel. A TwitLonger mellett Train készített egy videót is a témában, hogy kezdeményezése még nagyobb közönséghez juthasson el. 

A kezdeményezéshez egyébként egy külön platform készül majd és a segítségre szorulóknak lesz egy applikációjuk is, a közösség összefogóinak pedig kiemelt szerepük lesz abban, hogy elkerüljék a csalókat és a segítség mindenféleképpen a jó helyre kerüljön. További részletek egyelőre nem derültek ki, de a streamer azt ígérte, hogy tájékoztatja majd a nagyérdeműt a fejleményekkel kapcsolatban. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti odafigyeltek egyébként a mentális egészségetekre?

  • 0 %
  • 57 %
  • 43 %