Nagyszerű születésnapi meglepetést kapott a 80 éves WoW-nagymama

Nagyszerű születésnapi meglepetést kapott a 80 éves WoW-nagymama

Az idős hölgy csatornáját CouRageDJ felhívására elárasztották a feliratkozások és az adományok. 

WoWGrandma78 egyike a legszerethetőbb World of Warcraft streamereknek, akiért az Alliance és Horde játékosok egyaránt rajonganak. Az idős néni még 2004-ben kezdte a játékot és 2020-ban a Twitchet is meghódította, többszáz fős nézőközönséget kiépítve magának a platformon. Saját bevallása szerint először Starcrafttal játszott, utána kipróbálta magát a Star Wars: The Old Republicban is, de kedvence végül Azeroth világa lett, ahol Resto Druidájával járja a küldetéseket és a raideket. 

A WoW nagyi egyébként a minap ünnepelte 80. születésnapját és subathonba kezdett, azaz addig folytatja a közvetítést, amíg új feliratkozók érkeznek. Valószínűleg nem sejtette, hogy a 100 Thievs társtulajdonosa és híres tartalomgyártója, CouRageJD is követi munkásságát, aki Twitteren arra kérte követőit, látogassák meg WoWGrandma78 adását a jeles esemény alkalmából és iratkozzanak fel csatornájára. 

Az internet népe egy emberként mozdult meg a felhívásra és az asszony közvetítését elárasztották a kedves köszöntésekkel karöltött feliratkozások, ráadásul Trainwreckstv 10 ezer dollárt adományozott. Az éppen Murloc jelmezben játszó néninek el is akadt a szava a gesztus láttán. 

WoW nagyi jelenleg egy videóösszeállítást közvetít az élete legemlékezetesebb pillanatairól és családjáról, de a mai nap folyamán még élőben is visszatér majd. Ha tehetitek, ugrojatok be hozzá és köszöntsétek fel!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!