Liam Hemsworthnek gyomorforgató volt csókolózni Jennifer Lawrence-szel egy forgatás során

Liam Hemsworthnek gyomorforgató volt csókolózni Jennifer Lawrence-szel egy forgatás során

Az Éhezők viadala forgatásáról ez egy nagyon kellemetlen élményként maradt meg számára a színésznő szokása miatt.

Jennifer Lawrence még csak 32 esztendős, de már a legjobb színészek között tartják számon, emellett pedig Oscar-díjjal is jutalmazták már – 2013-ban a Napol oldalban nyújtott alakításáért. Bár azért vannak momentumai, hiszen ki ne emlékezne a 2018-as díjátadóra, mikor egy pohár borral a kezében mászott át a székeken, miközben önfeledt boldogságát nem tudta véka alá rejteni.

Ráadásul a véleményét sem tartja magában, nyíltan elmesélte például, hogy a Ne nézz fel című film forgatása szüneteinek során, főleg a kezdetekben, eléggé idegesítőnek találta Leonardo DiCaprio és Timothée Chalamet párosát. 2021 decemberében a The Late Show with Stephen Colbert műsorban azt mondta, hogy megőrjítették és egy pokol volt számára. Egy autós jelenet kapcsán, amelyet hárman együtt forgattak, Lawrence szerint DiCaprio nem akarta végighallgatni az egyik dalt, ennek pedig hangot is adott, Chalamet pedig már túlságosan is izgatott volt.

Félreértés ne essék, a saját viselkedésén is épp ugyanúgy gúnyolódik vagy nevet. Korábban már mesélt arról is, hogy nem mos időnként kezet, miután kiment a mosdóba, de persze ez csak akkor igaz, ha otthon van. Nyilvános mosdót kézmosás nélkül nem is használna. Lawrence azt is elismerte, hogy a higiéniája – konkrétan a szájhigiéniája – a forgatáson attól függ, hogy kivel játszik együtt. Érdekességképpen, mikor Liam Hemsworth-szel együtt forgatott az Éhezők viadala során, akkor nem igazán foglalkozott ezzel.

„Amikor meg kellett csókolnom Liamet az Éhezők viadala alatt, úgy voltam vele, hogy kit érdekel ez? Úgy ettem a mustárt és a tonhalat, mint akit ez totál hidegen hagy.” – ezt 2016-ban mesélte el a The Graham Norton Showban.

Aztán kiderült, hogy valójában gyakran evett – mások számára kifejezetten – bűzös ételeket, amikor tudta, hogy intim jelenetei lesznek egy forgatáson. Ez a szokás tette nagyon kínossá az élményt Liam Hemsworth számára az Éhezők viadala forgatásán.

„Ha volt egy csókjelenetünk, akkor előtte inkább fokhagymát, esetleg tonhalat evett vagy valami még undorítóbbat. Volt, hogy egyszerűen felfordult a gyomrom is.” – mondta az ausztrál színész.

Pedig eldurrant néhány csók közöttük, viszont profizmusa nyilvánvaló, hiszen ebből semmi sem látszott a képernyőn.

Lawrence azonban azt is bevallotta, hogy munkán kívül is csókolózott már Hemsworth-szel.

„Liam és én együtt nőttünk fel, és meg kell mondjam ő nagyon dögös.” - mondta Andy Cohen "Watch What Happens Live!" című műsorában 2015-ben.

Mikor visszakérdezett a műsorvezetőnek, hogy „te mit tettél volna?", Cohen viccből azt válaszolta, hogy még ő is megcsókolta volna Hemswortht. Lawrence hozzátette, hogy igen, pontosan ő is ezt tette. Ezek a csókok viszont látszólag soha nem jelentettek többet, tekintve, hogy gyakran haverként emlegetik egymást, és Hemsworth Lawrence-et az egyik "legjobb barátjának" nevezte a Fallon-interjúban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!