40 ezer forint értékű skint nyerhettek néhány kattintással

40 ezer forint értékű skint nyerhettek néhány kattintással

Játékra fel, téged is vár a 10 db Bewitching Batnivia skin egyike!

Ha december akkor karácsony és ajándékozás. Nem maradhatnak ki a League of Legends rajongók, azaz ti sem! A Riot Games jóvoltából, munkatársunk Twitch csatornája egész hónapos nyereményjátékot hirdetett, melyben még hosszú ideig exkluzív skineket nyerhettek.

A Bewitching Batnivia skin idén októberben, pontosan 20-án jelent meg, viszont a nyereményjátékban nem csak a hős és a skin, de még a 4 hónapig exkluzívnak számító Emerald Chromája is megszerezhető. Például Anniewheretől, aki 10 db Bewitching Batnivia skint sorsol ki a hónapban, az Emerald chromával együtt. Sőt, az sem baj, ha esetleg nincs meg a hős, az is jár a nyereményhez. Egyetlen kikötése van a játékban való részvételnek, csak EUNE és EUW szerveren játszók nyerhetnek.

A játékban való részvételért látogass el a nyereményjáték gleam.io oldalára, ott tudtok rá jelentkezni és három küldetést is találtok, amikkel boostolhatjátok a nyerési esélyetek.

Nyerni szeretnék!

Sok szerencsét mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.