Riport: fer visszavonulhat, újabb cserére készül az Imperial

Riport: fer visszavonulhat, újabb cserére készül az Imperial

Újabb MIBR-játékos érkezhet FalleNék mellé az Imperialba.

Az Imperial hamarosan lecserélheti fert az MIBR-ban játszó JOTAra – derült ki a Dust2.com.br riportjából. A brazil lap értesülései szerint erre azért kerülhet sor, mert fer szünetet szeretne tartani a karrierjében. Az viszont nem tiszta, hogy mennyi időre tervez leállni a profi játékkal, ugyanis benne van a pakliban, hogy végleg szegre akasztja az egeret.

Fer – FalleNnel és fnx-szel összefogva – az év elején hozta össze az Imperial zászlója alatt a brazil Last Dance projektet. A legendás Luminosity/SK Gaming-mag két Majort nyert 2016-ban együtt, azonban coldzera és TACO nem akartak velük táncolni 2022-ben is, így VINI és boltz lettek a befutók a további két helyre a kezdőben. Ezzel a régi-új felállással végül lejutottak az antwerpeni Majorre, ahol a legjobb 16 között végeztek.

A nyári szünet után fnx az edzői pozícióba került és chelo váltotta őt a kezdőben. Az MIBR-tól érkező rifler egészen a Rio Major első csoportköréig cipelte a csapatát, ám ott nyeretlenül hullottak el. A verseny előtt fer azt mondta egy HLTV-nek adott interjúban, hogy „megkértem a csapatot, hogy leléphetek-e és abbahagyhatom-e a CS-t”. 2022 végével úgy tűnik, ez a kérés ismét előkerült, a többiek pedig a csere mellett döntöttek inkább.

A fer helyére érkező JOTA jelenleg az MIBR-ral áll szerződésben, 2021 októberében igazolt hozzájuk. Idén egészen kiemelkedő, 1,18-as HLTV-ratinget hozott össze úgy, hogy nyár óta ő töltötte be az irányítói szerepet is a csapatában.

Az Imperial várható felállása

Gabriel ⁠FalleN⁠” Toledo
Ricardo ⁠boltz⁠” Prass
Marcelo ⁠chelo⁠” Cespedes
Vinicius „⁠VINI⁠” Figueiredo
Jhonatan „⁠JOTA⁠” Willian

Lincoln „⁠fnx⁠” Lau (edző)

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!