LoL: Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a tavaszi szezont

LoL: Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a tavaszi szezont

A két legjobb magyar LoL-os belecsapott az új évadba.

Elstartoltak az EMEA-régió kisebb ligái, így szurkolhattok kedvenceiteknek többek között az LFL-ben (francia), a Prime League-ben (német), az LVP SL-ben (spanyol), az NLC-ben (Anglia és az északi országok) és az Ultraligában (Lengyelország) is. Magyar szempontból a legfontosabb a német első osztály, valamint a spanyol topliga, ugyanis Kiss "Vizicsacsi" Tamás és Subicz "bluerzor" Dániel ezekben a bajnokságokban igyekszik minél jobb helyezést elérni. A legeredményesebb magyar idézők összesen négy mérkőzést játszottak eddig ezen a héten, azonban ma este 20:00-tól még vár egy ütközet Csacsira.

Vizicsacsi első hivatalos meccse a BIG csapatában

A világbajnoki negyeddöntőt is megjárt e-sportoló legelső ütközetében az NNO Prime-mal nézett farkasszemet. A másodosztályból feljutott frissen feljutott együttes teljesen új lineupot igazolt, hogy fel tudja venni a versenyt a nagyokkal. A ZAMULEK, DuaLL, Lamabear trióval fémjelzett klub viszonylag könnyedén, egy ötletes, kifejezetten a csapatharcokra épülő hősöket felsorakoztató összeállítással meglepetésre győzelemmel nyitott. Vizicsacsi a megújult Jaxnek szavazott bizalmat, de hiába állta a sarat Flamer Kennenje ellen, túl nagy különbség alakult ki a középső és az alsó ösvényen. Ma 20:00-tól javíthat a BIG az SK Gaming Prime ellen, azonban ez nem lesz egy egyszerű feladat, mivel az LEC-ben harcoló SK fiókegyüttesének ötösét FEBIVEN, JNX, Lurox, Keduii és Prime alkotja.

Bluerzorék gyorsan kijavították a csorbát

Váratlan vereséggel startolt az új szezonban az EU Masters címvédője. A Giants elleni kijózanító pofon után sikerült rendezni a sorokat, két könnyed győzelemmel már azon a helyen tanyáznak a tabellán, ahova a legtöbb szakértő várta őket. Főleg a UCAM Tokiers ellen aratott 25 perc 45 másodperces siker mutatja, hogy ezúttal is a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyeseiként kell bluerzorékról beszélni. Három meccsből hosszabb távra következtetést levonni nem szabad, de egyelőre úgy tűnik, a Movistar Riders, a Rebels Gaming, a BISONS és a Barça eSports négyesfogat lehet az, amelyik igazán megnehezítheti a TH.A dolgát a következő hetekben. Az egyetlen magyar EU Masters (már EMEA Masters) bajnokot legközelebb január 24-én láthatjátok újra a képernyőn.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ma megszerzi első győzelmét Csacsi a Prime League 2023-as tavaszi szezonjában?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.