LoL: Ezért remek választás most az Olaf top

LoL: Ezért remek választás most az Olaf top

Megy és üt, de ennél nincs is többre szüksége egy toposnak.

Már csak egyetlen szuperhétvége van hátra az LEC 2023-as téli selejtezőjéből, ahol első körben kiderül, melyik két csapat nem vehet részt a további küzdelmekben. Az első pár nap eseményei után kevesen gondolták volna, hogy a Team BDS harcban lesz majd az első helyekért, azonban mégis így alakultak az erőviszonyok. Adam elkezdte Dariust és Olafot a lehető leghatékonyabb módon használni, amelynek meg lett az eredménye. A viking harcosról néhány gondolatot is elejtett a színpadi interjújában a francia srác, röviden elmagyarázta, hogy szerinte miért ennyire jó a mostani metában az általa igen nagyra tartott hős.

A BDS felső ösvényese elmondta, hogy alapból szereti a nem megszokott választásokat, de most különösen jó Olaf. Rengeteg immobilis karakter bukkan fel a mérkőzéseken (Ashe, Jhin, Caitlyn, Heimerdinger stb.), amelyek ellen tökéletes választás a bruiser. A rengeteg beépített sebzés mellett említést kell tenni a Jak'Shóról, amelyik kellő tankosságot biztosít Ragnarök alatt is a fejszés szörnyetegnek. A Solo Queue statisztikák szintén Adamet támasztják alá. Jelenleg 52,6%-os győzelmi aránnyal rendelkezik a karakter, népszerűsége azonban nem túl magas. Utóbbi miatt nem kell azzal számolni, hogy esetleg kitiltásra kerül a draft során. 

Másik nyomós indok Olaf választása mellett magasabb ELO-ban, hogy a K'Santék ellen remekül helytáll. A Ragnarök tökéletes időzítése countereli az All Outot, valamint az irgalmatlan mozgási sebességgel összekombózott lassításra nincs megfelelő válasza a fekete harcosnak. Egy szó, mint száz, Ravenous Hydra és Jak'Sho, valamint Ghost + Teleport, aztán mehet a móka.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.