Megkapta utolsó trailerét a Call of Duty: MW2 és Warzone 2.0 Season 2

Megkapta utolsó trailerét a Call of Duty: MW2 és Warzone 2.0 Season 2

Eseménydús heteken van túl a Call of Duty franchise.

Az Activision kiadta a Call of Duty Modern Warfare 2 és a Warzone 2 Season 2 launch trailerét. A Warzone 2.0 bár nem produkál rossz számokat, közel sem tökéletes, így nagyon ráfér már a frissítés, ami a második szezonnal érkezik.

Az alább megtekinthető videó néhány kulcsfontosságú funkciót mutat be, amelyek a játékok következő ingyenes, nagyobb tartalmi frissítésének február 15-i megjelenésekor debütálnak. Ezek közé tartozik a Warzone 2 új, japán témájú pályája, az Ashika-sziget, valamint a Resurgence mód visszatérése, amely a játék szokásos battle royale-jának egyszerűsített változata, és engedélyezi a respawnokat. Az új DMZ küldetések mellett a Warzone Season 2 új funkciókat és játékmenetbeli változtatásokat is tartalmaz majd, például visszatér az 1v1 Gulag.

A Modern Warfare 2 új többjátékos pályákat, új játékmódokat és fegyvereket, valamint rangsorolt játékot vezet be a Season 2-ben. Fél tucat új játékmód is érkezik, élükön az Infected és a Gun Game játékmódokkal, amelyek mindkettő elérhető lesz a megjelenéskor. Ugyanígy a Grind és a Hardcore is, míg a Drop Zone, az All or Nothing és a One in the Chamber a szezon során érkeznek majd. De elég a szóból, nézzétek meg az előzetest!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.