Call of Duty: Két legendás játékmód is visszatérhet az MW2-be

Call of Duty: Két legendás játékmód is visszatérhet az MW2-be

Izgalmasnak ígérkezik a Season 2 is, legyen szó akár Warzone 2-ről, akár MW2-ről.

Még mindig a Season 1 pörög úgy a Warzone 2-ben, ahogy a Modern Warfare 2-ben is. A Call of Duty fanok azonban már dörzsölhetik a tenyerüket, nem kell már sokat várniuk és mindkét játék életében elkezdődik a következő fejezet. Február elejére van betervezve a Season 2 kezdete, amiről hivatalos részleteket még nem árultak el, de sok érdekesség szivárgott már az elmúlt hetekben, melyek alapján minden esély meg van arra, hogy a Season 2 patch tengernyi tartalommal érkezik majd.

Lóg a levegőben például a ranked játékmód kérdése, könnyen lehet, hogy az is a Season 2-ben élesedik majd, akárcsak a Gun Game és a Gunfight. Gun Game és a Gunfight? Bizony! Adatbányászok legfrissebb feltárása alapján mindkét játékmód fejlesztés alatt áll az Infinity Ward műhelyében, reméljük hamarosan meg is jelenhetnek.

Bár az első Black Ops óta létező Gun Game is szórakoztató, engem sokkal jobban érdekel a Gunfight, ami a 2019-es MW egyik, ha nem a legjobb játékmódja volt. A Gun Game esetében ugye egy előre meghatározott fegyverlistán kellett átmennünk, ahogy gyűjtjük a frageket, úgy kapjuk az egyre jobb ás jobb fegyvereket a listából.

A Gunfight eredendően egy 2v2-es játékmód volt, a szokásosnál is kisebb pályákon és rengeteg eltérő verzió. A Tournament volt igazán érdekes, hiszen az egy 32 fős beépített bajnokság volt a játékban, ilyen játékmódért pedig már hosszú ideje sírnak a CS:GO és a VALORANT-játékosok is.

Persze semmit sem vehetünk biztosra, amíg a fejlesztők maguk nem szólnak, de bízzunk benne, hogy a programsorok között frissen felfedezett játékmódokra tényleg nem kell már sokat várnunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!