Call of Duty: Kiszivároghattak az MW2 ranked módjának első részletei

Call of Duty: Kiszivároghattak az MW2 ranked módjának első részletei

Hát erre kíváncsiak leszünk! Az utóbbi évek legjobb Call of Duty része hamarosan ranked játékmóddal gazdagodik.

Bár a Warzone 2 Steames adatlapjára inkább jobb nem ránézni, az MW2-t viszik a játékosok, mint a cukrot. Évek óta nem volt annyira jó Call of Duty a piacon, mint most, ezt érzik a fejlesztők is. Sorozatosan jönnek a frissítések, hibajavítások és újdonságok egyaránt. A múlt héten például megjelent az MW2 első raidje, most pedig a közelgő ranked módról érkeztek információk. egyelőre csak szivárgásról beszélhetünk, nem hivatalos bejelentésről, de bízzunk benne, hogy valódiak az infók és valóban ilyen részletekkel jön majd a ranked!

Ha minden jól megy, 2023 elején érkezhet majd a ranked játékmód

  • SR-alapú rendszer jön, ami a játékos egyéni teljesítménye alapján ad vagy von le pontokat, győzelem és vereség esetén is
  • SR alapján kerülnek a játékosok különböző rangokba
  • A rangok több szezonon át is érvényesek, de a különböző skill divisionök minden szezonban újraindulnak majd, eggyel visszadobva a játékost az alá a skill division alá, ahol az előző szezont zárta
  • Három egymás után megnyert ranked meccs után Hot Streak állapotban lépünk, amit mindenki lát majd a profilunkon (azt egyelőre nem tudni, hogy a Hot Streak járhat-e XP-boosttal - a szerk.)
  • 4v4-ben játszhatunk majd, a CoD League-ben található szabályok szerint, az ott elérhető pályákon és játékmódokban

Bár pontos dátumot még nem ismerünk a rankedhez, az általános vélemény szerint a 2. szezon kezdetével érkezhet, ami pedig 2023 első hónapjaira tehető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!