A CoD Warzone 2.0 és a (nem) Sárga tengeralattjáró

A CoD Warzone 2.0 és a (nem) Sárga tengeralattjáró

Sokan tartanak attól, hogy ez lesz az új taktika.

A Call of Duty Warzone 2.0 sem mentes a bugoktól, hibáktól és egyéb glitchektől. Némelyek kevésbé zavaróak, mások azért elég látványosak és még a meccs végkimenetelére is hatással lehetnek. A most bemutatott bug is utóbbi kategóriába tartozik, amelyet néhány szemfüles játékos a véletlennek köszönhetően fedezett fel és fordította előnyére.

A vezethető járművek egy fontos részét képezik a játéknak, segítik a mozgást és bizonyos védelmet is nyújtanak. Illetve lehet szórakozásra is lehet őket használni, és taxizni vele. A védelem még jelentősebb, ha az adott jármű véletlenül a víz alá kerülne. Most biztos kérdezed, miről beszélek, hiszen a víz alatt megfulladsz, a jármű, például a teherautó pedig tönkre megy. Nos, normál esetben igen, de egy hiba miatt ez nem olyan biztos.

Az alábbi videóban látott helyen az Al-Mazrah pályán, ha ezzel a teherautóval belehajtasz a vízbe, annak nem lesz semmi baja, ugyanúgy lehet vele menni, miközben te sem veszítesz levegőt. Beszámolók szerint a hiba a térkép több pontján is előfordulhat, de az alábbi klip a dokkok környékén játszódik. Sokan attól tartanak, hogy ez hullámot indít el, és mindenki ezt a taktikát alkalmazza majd, hogy elbújjon és lesből támadjon, ami nem túl egészséges játékmenetet vetít előre. Mivel egyelőre nem érkeztek hírek a hiba javításáról, érdemes lesz néha a vizet is lecsekkolni, nehogy meglepetés érjen. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!