Hirdetés

Megszületett a Warzone 2.0 első frag nélküli győzelme

Egy új trend bontakozott ki a battle royale-ban.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

A Call of Duty-tól nem idegenek a furcsa, de lenyűgöző mutatványok. A Guitar Hero hangszerekkel nyert játékosoktól kezdve a Warzone lobbikban ténylegesen szuperhőssé váló játékosokig, a legtöbb franchise-hoz képest elég magas a furcsaságok aránya. Éppen ezért talán már meg se lepődünk a legújabb trenden. A proximity chat segítségével ugyanis tudunk kommunikálni a közelünkben levő játékosokkal, ezt kihasználva pedig sokan Uber-sofőrnek álltak, akik békésen furikázzák a többieket. Jó mókának tűnik, de semmiképp sem életbiztosítás, hiszen az utasunk bármikor az életünkre törhet. Épp ezért győzni sem egyszerű így. Ám nem lehetetlen!

Egy streamer, Bre Eazyy sikerrel vette az akadályokat, és úgy nyert meg egy Warzone 2.0 mérkőzést – a történelemben először –, hogy az ég világon senkit sem ölt meg. Ez a pacifista győzelem óriási, ám nem kevés szerencse kellett hozzá. Egyrészt, hogy sem utasa, sem más nem lőtte le. Másrészt az utolsó ellenfelét megpróbálta megölni, ám nem sikerült neki, a vihar végzett az ellenséggel.

A teljesítmény ünneplése közben egy másik Twitter-felhasználó kiemelte, hogy ugyanaz az autó juttatta el a játék végéig. Ennek pedig elismerően adott hangot Bre Eazyy: „Én a jó 1998-as Honda Civicekért rajongok" – viccelődött. Bár ez a teljesítmény egyeseknek nem tűnik túlságosan lenyűgözőnek, jó látni, hogy valaki ilyen alternatív módon tud sikereket elérni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te kipróbáltad már a Warzone 2.0-át?

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!