Rubik-kockázás x Guitar Hero: A legnehezebb szám sem akadály

Rubik-kockázás x Guitar Hero: A legnehezebb szám sem akadály

CarnyJared az egyik legnehezebb pálya teljesítése után egy extra kihívásra szánta el magát.

Bár egy igen hosszú múltra visszatekintő videojáték-sorozatnak számít már a Guitar Hero, még jelenleg is aktív közösséget tudhat magának, a játékosok időnként lenyűgöző teljesítményére pedig akár még azok is felkapják a fejüket, akik esetleg még sosem játszottak a játékkal.

Idén áprilisban CarnyJared volt az, aki azzal vívta ki magának a figyelmet, hogy Full Combo-ban teljesítette az egyik legnehezebb számot, a Soulless 6-ot. A Full Combo annyit takar magában, hogy a pályát úgy viszi végig a játékos, hogy egyetlen ütemet sem hagy ki, illetve még szünetet sem tart a pálya közben. A Soulless 6 körülbelül 10 éve érhető el a játékban és ez volt az első alkalom, hogy valaki hiba nélkül teljesíteni tudta. Jared pár napja egy újabb bravúrt tudott teljesíteni, megpróbálkozott az Envy című szám Full Combo-teljesítésével - úgy, hogy közben Rubik-kockát is ragadott, hogy azt ki is rakja.

A kockát már önmagában kirakni is egy kihívás tud lenni, ezt ha megfejeljük egy, a Soulless 6-hoz hasonló nehézségű pályával úgy, hogy a szint vége előtt kell befejezni a kockát, nem kell hozzá nagy képzelőerő, hogy az ember rádöbbenjen, mennyire is nehéz egyszerre a kettő. A kihívás során már a testtartásában is el kellett térni ahhoz képest, mintha önmagában csak a pályát teljesítené, a gitárpengetőt ugyanis csak a jobb könyökével tudta kezelni - ha épp nem kellett letennie rövid időre a kockát egy-egy tempósabb résznél. 

Lent meg is tekinthetitek a videót, amit Jared készített a kihívás során:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!