Steam: Letaszították az első helyről a CoD: MW 2-t

Steam: Letaszították az első helyről a CoD: MW 2-t

Minden visszatért a régi kerékvágásba, jól startolt az új Spider-Man.

Holnap startol a Steam 2022-es őszi vására, ami mindenképpen nagy hatással lesz majd a 47. heti eladásokra. Most viszont még nem tart ott a naptár, ezért tekintsetek vissza arra, hogy az elmúlt héten, avagy a 46-on mely játékok termelték a legnagyobb bevételt a világ legnépszerűbb PC-s kliensében. Az első helyet visszahódította a Steam Deck, a Valve saját fejlesztésű kézikonzolja, amelyet akár Magyarországra is megrendelhettek.

Steam eladási toplista (46. hét)

  1. Steam Deck
  2. Call of Duty: Modern Warfare II
  3. Warhammer 40,000: Darktide
  4. Call of Duty: Modern Warfare II - Upgrade to Vault Edition
  5. Call of Duty: Modern Warfare II - Vault Edition
  6. Sekiro: Shadows Die Twitce - GOTY Edition
  7. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  8. Nobody - The Turnaround
  9. Warhammer 40,000: Darktide - Imperial Edition
  10. American Truck Simulator - Texas

A top 5-ben három helyet sajátított ki magának a 2022-es The Game Awardson több kategóriában is jelölt akció-lövölde. A Call of Duty: Modern Warfare II elképesztően nagy népszerűségnek örvend, ami nem véletlen. Az eredeti matériát sikeresen dolgozták újra a fejlesztők, mind a kampány, mind a multi remekül helytáll a versenytársakban gazdag mezőnyben. 

Az új megjelenések közül a Marvel's Spider-Man: Miles Morales nyitott a legjobban, az Insomniac Games PC-s portja simán megüti azt a szinten, mint az augusztusban megjelent Marvel's Spider-Man. A jelentős akciónak köszönheti a Sekiro a 6. helyezést, a 2019 márciusában piacra dobott souls-like mögött az a From Software áll (ki más?), akik az Elden Ringgel még magasabbra emelték a lécet a védjegyükké vált stílusban. A Warhammer 40,000 rajongóinak még ki kell bírniuk pár napot, a Darktide november 30-án kerül fel Steamre, addig az előrendeléseket lehet pörgetni. 

Ti készültök már a 2022-es Steam Fall Sale-re, avagy a nagy őszi vásárra?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted már a Marvel's Spider-Man: Miles Moralest?