Gaming: Olyat tud a Warzone 2.0, amit még az 1. rész sem

Gaming: Olyat tud a Warzone 2.0, amit még az 1. rész sem

Már csak egyet kell aludnotok a népszerű videójáték régi-új startjáig.

November 16-ától útjára indulnak a hatalmas ütközetek a Call of Duty: Warzone 2.0-ban, a népszerű battle royale játék legújabb verziójában. Már most előtölthetitek a játékot Steamen, hogy holnap erre ne kelljen pazarolnotok az időt. Ha már Steamről van szó, ez az első Warzone, amelyik játszható a világ leglátogatottabb PC-s platformján, a Valve saját kliensében.

Mennyi szabad helyre van szüksége a Warzone 2.0-nak?

Battle.neten 17,4 GB-nyi adatot tölt le a kliens, "Gőzön" 23,76 GB-ot. Magának a Call of Duty: Modern Warfare 2-nek (2022) 125 GB-ot kell elkülöníteni a háttértáron, ennél jóval szerényebb elvárásokat támasztottak a teljesen ingyenesen játszható "kiegészítővel" szemben. Ha már korábban megvásároltátok az MW2-t, sőt le is töltöttétek a játékot, akkor annak már része a Warzone 2.0, azonban ebben az esetben is szükségetek van a Season 01 letöltésére még a Warzone 2.0 hivatalos indulása előtt.

2020 márciusában debütált PC-n a Warzone, de a múlt hónapban már találkozhattatok egy Activision Blizzard játékkal Steamen. A Crash Bandicoot 4: It's About Time 2019 óta ez volt az első címe az amerikai videojáták-holdingnak, amelyik bekerült a népszerű kliensbe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbálod majd a Warzone 2.0-t?