Kiszivárgott képeken egy soha el nem készült Call of Duty játék

Kiszivárgott képeken egy soha el nem készült Call of Duty játék

Lehet, hogy még jobb is lett volna ez a Black Ops 3, mint végül az, amit kaptunk.

Emlékeztek még a Call of Duty: Black Ops 3-ra? Nem? Akkor ideje feltépni a sebeket. Borzalmas technikai hibák, a szokásosnál is butább szereplők és kampány, DLC-nek is alig nevezhető multiplayer és förtelmes grafika a PS3 és Xbox 360 konzolokon. Nem a széria legjobbja volt a Black Ops 3 és akkor még finoman fogalmaztam.

Pedig a Treyarchnak nagy tervei voltak. Anno néhány szóban beszéltek is arról, hogy open-world kampányt szeretnének tenni a CoD-ba, óriási térképpel és változatos küldetésekkel, de aztán amikor megjelent a játék, ez nem volt sehol. Maradt a szokásosan klisés, bugyuta, madzagon rángatott történet, ami a fél fogunkra sem volt elég. Nem újdonság persze, hogy a fejlesztés közben kukáznak dolgokat a csapatok. Az open-world kampány sem valósult meg a Black Ops 3-ban, de lehet, hogy annak egyes elemeit aztán a BO4-ben debütált BR-módban hasznosították.

Ami viszont biztos, hogy hála a Reddit szorgos népének, most számtalan kép került elő a Black Ops 3 törölt kampányáról. Térképek, modellek, pályarészletek, ingame képek, minden mi szem-szájnak ingere. Persze a kampányt sosem fejezték be, így a képek is egy korai verziót mutatnak, de ha érdekel, hogy milyen lehetett volna anno a Black Ops 3, most megnézheted.

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!