LoL: Bluerzor újra megcsinálta, Csacsiéknak minden hiba végzetes lehet

LoL: Bluerzor újra megcsinálta, Csacsiéknak minden hiba végzetes lehet

Két szuperhét van már csak hátra Vizicsacsinak, Bluerzorékra még három mérkőzés vár az alapszakaszban.

A következő héten lezárulnak az ERL-régió legnagyobb bajnokságainak alapszakaszai, így a német ligában és a spanyol első osztályban is a hajrára hangolódnak az együttesek. Előbbiben vérrel és verítékkel harcol a Berlin International Gaming, hogy valahogyan beverekedjék magukat a legjobb hat klub közé, utóbbiban megállíthatatlanul söpör végig az ellenfeleken a Team Heretics Academy. Vizicsacsi és Bluerzor mellett Török "Meight" Mátéknak van még esélye arra, hogy az EMEA Mastersen szerepeljen, a Valiance azonban egyelőre nincs rájátszást érő helyen az EBL 2023-as tavaszi szezonjában.

Csacsifigyelő: Két hét, hat meccs van még hátra

Feszített tempóban kell megvívnia az alapszakasz utolsó mérkőzéseit a fővárosi klubnak. Sajnos a BIG 3-9-es mérleggel holtversenyben az utolsó helyen üldözi a mezőny elejét. Sorozatban három vereség van ismét Vizicsacsiék mögött, de a matematika az ő oldalukon áll még. Mivel az Eintracht Frankfurt mindössze egyetlen győzelemmel előzi meg a magyar topos szervezetét, így minden adott ahhoz, hogy egy jó hajrával beverekedje magát a legjobb hat közé a Berlin International Gaming.

Bluerzorfigyelő: Egyetlen ellenfele van csak a "kis" Hereticsnek

A Los Heretics mellett a Rebels Gaming tud 15 meccsből 12 győzelmet felmutatni, így nem véletlen, hogy erről a két csapatról szól jelenleg a spanyol topliga. A rájátszás már biztosan zsebben van a magyar dzsungelesnek, innentől csak azért kell hajtani, hogy valahogyan megelőzzék legnagyobb riválisukat, így a lehető legkedvezőbb helyzetből várhassák a kieséses szakaszt.

Vizicsacsi következő meccsét ma 22:00-tól követheted élőben (ellenfél az E WIE EINFACH E-SPORTS), Bluerzorral legközelebb szintén a mai nap, de már 21:00-tól találkozhatsz (ellenfél BISONS ECLUB). 

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Bluerzorék megnyerik az alapszakaszt?

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.