LoL: Csacsiék élet-halál harcot vívnak, Bluerzorék a dobogó második fokán zártak

LoL: Csacsiék élet-halál harcot vívnak, Bluerzorék a dobogó második fokán zártak

A legjobb magyar toposra még két összecsapás vár, a legjobb magyar dzsungeles már készülhet fejben a rájátszásra.

Mindössze két mérkőzése van még hátra a Prime League 1st Division teljes mezőnyének a 2023-as tavaszi alapszakszból. A rájátszásért folytatott küzdelem egyre kiélezettebbé válik, ugyanis minden hiba végzetes lehet a még versenyben lévő csapatoknak. Jelenleg az Eintrach Frankfurt, a GamerLegion és a Berlin International Gaming 6-10-es mérleggel helyezkedik el a tabella megosztott 6. helyén. A trióból azonban csak az egyik klub kerülhet be a kieséses szakaszba. Hogy sikerül-e Vizicsacsinak és a BIG-nek odaérni a továbbjutást érő utolsó helyre az a mai, illetve vasárnapi fordulókban kiderül. Bluerzornak már nem kell izgulnia, a Team Heretics Academy a második helyen végzett a spanyol liga csoportkörében, így a rájátszásban a "juggernaut" párosításban kezdi meg a Bo5-ös szériákat a legjobb magyar dzsungeles.

Bluerzorfigyelő

Kicsit megtört a lendülete a Los Hereticsnek, a sorozatban begyűjtött két vereség azonban nem sokat osztott vagy szorzott a végjátékban. A Rebels Gaminggel óriási csatában lesznek Subicz Dánielék, ugyanis jelen állás szerint két együttes között dőlhet el a SupeLiga 2023-as tavaszi szezonjának bajnoki címe. 2023. március 16-án 18:00-kor kell benyomni a streamet, aztán mehet a #TEAMZOR a hivatalos közvetítés chatjére!

Csacsifigyelő

Gyengén kezdte a szezont a BIG, de az utóbbi négy Bo1-ből hármat sikerült behúznia a fővárosi gárdának. Jó formában érkeznek Vizicsacsiék a mindent eldöntő két összecsapásra. Ma este 22:00-tól közvetlen riválisuk ellen folytathatják a remek szériát a BIG-esek, az Eintracht Frankfurt elleni siker azonban önmagában még nem garantálja a playoffot. Vasárnap 18:00-kor le kell győzni a GamerLegion ötösét is, hogy senkinek ne legyen kétsége afelől, a BIG igenis megérdemli a top 6-os helyezést a német első osztályban.

Hajrá Csacsi, hajrá Bluerzor!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Szerinted összejön a playoff Csacsiéknak?

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.