LoL: Óriási hajrával, de sikerült Vizicsacsiéknak

LoL: Óriási hajrával, de sikerült Vizicsacsiéknak

Szinte lehetetlen helyzetből hozták vissza a szezont a fővárosiak.

Kiss "Vizicsacsi" Tamás újra megcsinálta! A valaha volt legeredményesebb magyar LoL-os új csapatával bejutott a német első osztály rájátszásába, így nem ért véget a szezon a fővárosiak számára. A Berlin International Gaming (BIG) az utolsó heteket nagyon megnyomta, ez a hajrá meg elég volt ahhoz, hogy elcsípjék az utolsó továbbjutó helyezést. Nem sok idő maradt azonban örülni és pihenni Csacsiéknak, ugyanis pénteken 18:00-tól az Eintracht Spandau ellen máris Bo5-ös szériában kell bizonyítaniuk a playoff második összecsapásán. Szurkoljátok ki az újabb győzelmet a BIG-nek a hivatalos közvetítésen!

Csacsi teleport nélkül is pusztít

Aki követi a magyar felső ösvényes pályafutását, annak kifejezetten meglepő lehetett, hogy az alapszakasz utolsó meccsén nem weak side-ra rendezkedett be a veterán e-sportoló. Vizicsacsi Jaxének Ignite + Flash kombót hozott, amivel alaposan meglepete Tracynt és az egész GamerLegiont. A szokatlan Idézői képességek beváltak, könnyedén döngölte bele riválisát a BIG a Szurdokba. Ezzel a fantasztikus győzelemmel 8-10-es mérleg került végül a klub neve mellé a tabellán, ami elég volt a playoffhoz.

Mindenképpen meg kell dicsérni a teljes ötöst, mivel nagyon mélyről kapaszkodtak vissza oda, hogy reális esélyük legyen a hatodik hely megszerzésére. Jó hangulatban várhatják a pénteki Bo5-öt, azonban nem szabad elfelejteni, hogy az EINS összességében jobb teljesítményt nyújtott az elmúlt 18 darab Bo1-ben. A Pride-Zanzarah-Special-SMILEY-Lilipp kezdőben számos LEC-veterán található, így a tapasztalat mindenképp a Csacsiék ellenfele mellett szól. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.