CoD: A legerősebb Fennec 45 Loadout!

CoD: A legerősebb Fennec 45 Loadout!

Gyors és megbízható, a Fennec 45 (lenne) az MW2 Ranked mód királya!

A Call of Duty Modern Warfare 2 Ranked módjában, valamint az idei Call of Duty League-ben kevés SMG van tiltva: szám szerint csak egy, a Fennec 45, de ez a géppisztoly olyan erős, hogy nem véletlenül kellett a Restricted listára tennie az Infinity Wardnak. Bár a rangsorolt létrán feljutni nem segít nekünk a Fennec 45, a casual lobbykban simán a leaderboard tetejére visz mindket - főleg, ha ezt a Loadoutot használjuk hozzá!

A Fennec 45 a Vaznek-9K-vel vetekedett erőben, de míg az utóbbi inkább gyengítették, az előbbivel nem szórakoztak, egyszerűen tiltották a kompetitív közegből. Ez annak köszönhető, hogy a Fennec 45 egy gyilkológép közelharcban, még azután is, hogy a Season 2 frissítésében végül mégis kapott nerfet. A gyengítésnek köszönhetően azonban kicsit újra kell gondolni a loadoutokat, ugyanis érdemes kompenzálni a puska elvett damage range számát, azonban olyan módon, hogy ne nagyon gyengítsük a Fennec 45 erősségeit sem. Ezzel a Loadouttal pedig pontosan a kívánt hatást érjük el.

A legjobb Fennec 45 Loadout:

  • Muzzle: Bruen Cubic Comp
  • Barrel: FORGE TAC Ninja
  • Stock: FTAC Stock Cap
  • Magazine: Fennec Mag 45
  • Rear Grip: Fennec Rubber Grip

A FORGE TAC Ninja Barrel és a Fennechez tartozó külön tár a Loadout lényege: az előbbi gyakorlatilag visszaállítja nerf előtti állapotot Damage Range tekintetében, miközben javítja az SMG Bullet Velocityjét és Recoil Controlját is. A 45 Mag 30-ról 45-re dobja a tár méretét, ami a nerf előtt és után is szükséges volt, hisz a Fennec 45 eszméletlenül magas tűzrátával rendelkezik. A Bruen Cubic Comp, az FTAC tus és a Fennec Rubber Grip ugyan azt a célt szolgálják: minél stabilabbá is mobilisabbá szeretnék tenni a fegyvert. Úgy gondolom hogy ezzel a Fennec builddel egy erős fegyvert még erősebbé tudunk tenni - csak fontos az Overkill perk annak érdekében, hogy legyen egy távolharci fegyverük, így ezt semmiképp se hagyjátok otthon!

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.