Gyönyörű gyűjtői kiadással ünnepli 20. születésnapját a World of Warcraft

Gyönyörű gyűjtői kiadással ünnepli 20. születésnapját a World of Warcraft

A World of Warcraft: The War Within 20th Anniversary Collector's Edition a Gothic 1 Remake borzalmas gyűjtői kiadásával azonos áron szinte ajándéknak tűnik.

Pont a minap savaztuk szét a THQ Nordicot, amiért a Gothic 1 Remake-ből egy percet sem láttunk még, de már képesek voltak kiadni a játékhoz egy 200 dolláros gyűjtői csomagot, ami kis túlzással vásári kacatokkal van telepakolva. Szerencsére a Blizzard meghallotta a sikolyainkat, ezért nagyjából azzal a csodával egy időben előálltak ők is a maguk különlöges kiadásával, hogy megmutassák, hogyan is kell ezt csinálni.

A beszédes nevű World of Warcraft: The War Within 20th Anniversary Collector's Edition ugyanazért az árért (kb. 80 ezer forintért) olyan gyűjtői ereklyéket kínál a játékon és a virtuális jóságokon túl, mint a Gryphon Ridert ábrázoló szobor, egy keményfedeles művészeti könyv, valamint egy kitűző. Ezek közül a szobor fogta meg a leginkább a fantáziánkat, hiszen az utóbbi időkben hasonló minőségű tárggyal csak a FromSoftware tudott előállni. A THQ Nordic konkrétan egy vursliban egy pálcát érő karkötővel akarta kiszúrni az emberek szemét. Így pedig a WoW egyetlen ellenfele a gyűjtők szívének meghódításakor az egyméteres Melania-kar lehet. Bár ennek jóval borsosabb az ára, hiszen 150 ezer forintot kóstál az Elden Ring-csomag, amibe belegyömöszölték az élethű szobrot.

Ezeket olvastad már?

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan fest a már előrendelhető World of Warcraft: The War Within 20th Anniversary Collector's Edition, amely az idén érkező DLC-hez készült, akkor kattints az alábbi képre a galéria megtekintéséhez:

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN