150 000 forintért miénk lehet az Elden Ringes Malenia karjának élethű másolata

150 000 forintért miénk lehet az Elden Ringes Malenia karjának élethű másolata

Úgy gondolom, hogy minden rajongó szobájában elférne egy ilyen...

Annak ellenére, hogy az Elden Ring megjelenése óta már eltelt több mint 2 év, még mindig hatalmas népszerűség övezi a játékot. Nem meglepő, hiszen egy csodálatos alkotásról van szó, ráadásul hamarosan érkezik hozzá egy monumentális kiegészítő, amely a Shadow of the Erdtree nevet kapta. A játékot aki akarta ennyi idő alatt már bőven kipörgette, így mostanában az a divat, hogy az igazi fanatikusok minél elborultabb eszközökkel próbálják meg véghezvinni a lehetetlent – ami általában kiderül, hogy mégsem az. Nemrégiben egy rajongó például egy gomb és azzal leadott morzekódok segítségével végzett a játékkal, majd Elon Musk beszólását követően feltöltötte, ahogy a játék egyik leghírhedtebb főnökét, Maleniát is legyőzi. Ez a karakter olyannyira közkedvelt, hogy egy replikagyártó cég elkészítette a karjának tökéletes másolatát.

Bandai Namco és a PureArts összefogott, hogy elhozzák a fanatikusok számára Malenia karjának valósághű másolatát, mely 95 cm hosszú, 33 cm magas, 23 cm széles, és közel 2,5 kg-ot nyom. A replika rendkívül részletgazdag, forgatható csuklóval és kétféle megjelenéssel rendelkezik – fém alappal és fém fali konzollal. Az ára 389 dollár, tehát körülbelül 150 000 forint, plusz a szállítási költség.

Mostantól bárki előrendelheti, aki egy ilyen tárggyal szeretné ékesíteni a szobáját. A gyártók előreláthatólag 2024 decemberéig juttatják el minden vásárlóhoz, így akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet – egy jó drága karácsonyi ajándéknak.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár