Bréking: Befutott az Elden Ring várva várt DLC-jének előzetese

Bréking: Befutott az Elden Ring várva várt DLC-jének előzetese

Hónapok óta pletyka tárgya, hogy mikor jön már az Elden Ring első DLC-je, a Shadow of the Erdtree. A FromSoftware most megtörte a csendet.

Idén februárban már a második születésnapját ünnepelheti az Elden Ring. A 2022-ben év játékának választott alkotás a FromSoftware egyik legnagyobb sikere volt. Talán ezért sem meglepő, hogy tavaly egy DLC-t is bejelentettek hozzá a fejlesztők. Viszont erről sajnos azóta sem hallhattak a játék rajongói – egészen a mai napig. Most ugyanis végre befutott a várva várt előzetes!

Shadow of the Erdtree-ről januárban több pletyka is megjelent, amelyek azt erősítették, hogy februárban végre megszólal a FromSoftware az ügyben, esetleg ki is adja a DLC-t. A szemfüles Ziostorm nevű Twitter/X-felhasználó szúrta ki akkor, hogy a Steamen készül valamilyen frissítés. Ezt megelőzően pedig arra lett figyelmes, hogy rövid ideig megjelent egy különleges, Shadow of the Erdtree témájú kontroller a Thrustmaster weboldalán. A gyanút pedig nem csökkentette, hogy pont februárban akar a PureArts piacra dobni valamilyen Elden Ringhez kapcsolódó gyűjthető tárgyat.

Ezeket olvastad már?

A hónap végéhez közeledve egyre inkább fogyott a rajongók türelme az Elden Ring új DLC-jével kapcsolatban. Szóval a FromSoftware úgy döntött, hogy elérkezett az idő, ma 16 órakor kiadja a Shadow of the Erdtree előzetesét. És most, hogy ez befutott, végre tudjuk, hogy mikor és mire kell számítani a várva várt kiegészítőben.

Az előzetes alapján abszolút megérte várni erre a DLC-re, ugyanis nem csak elképesztő ellenfelek vannak benne, hanem sikerült még az alapjáték látványához képest is új szintre lépnie a készítőknek a karakterekdizájnok terén. A megjelenésre azonban még várnia kell az Elden Ring rajongóknak: csak június 21-én fut be a kiegészítő, amelynek az előrendelése már most elindult 39,99 eurós áron.

Kövess Minket!



Gamer szótár