Elden Ring: DLC-t kap 2022 legjobb játéka!

Elden Ring: DLC-t kap 2022 legjobb játéka!

Több, mint egy évvel a kiadás után végre bejelentették az Elden Ring első kiegészítőjét!

Elérkezett a várva várt pillanat: a From Software végre bejelentette, hogy jön a 2022-es Game of the Year első DLC-je, amely a Shadow of the Erdtree nevet kapta!

A Shadow of the Erdtree-ről viszont sajnos még semmit nem tudunk, csak a fent látható képet osztották meg az Elden Ring közösségi média felületein. A képen valószínűsíthetően Miquella, Malenia öccse és Mogh mániájának forrása látható, aki éppen Torrenten (vagy egy hozzá hasonló hátason) lovagol egy felperzselt Erdtree felé. Miquella Marika és Radagon legkisebb gyermeke, aki örök fiatalsággal lett megátkozva, de azért, hogy megmentse nővérét a Skarlát Rothadástól, felnőtté akart válni a Haligtree segítségével azonban Mogh közjátéka miatt sosem kelt ki a bábjából, amivel megszabadulhatna átkától.

Mivel a From Software láthatóan direkt nem bontotta ki ezt a történetszálat, rengetegen számítottak arra, hogy Miquella lesz az Elden Ring első bővítésének témája. A képen még egy érdekességet lehet felfedezni, hogy Miquella egy nádas szerű mezőn át vágtat a furcsamód sárgás Erdtree felé, így képbe kerülhet a Szamuráj class háttértörténetében felmerülő titokzatos Land of Reeds is. Az Elden Ring a tavalyi Game of the Year mellett rengeteg díjat zsebelt be, valamint számtalan challenge alanyává vált, például egy kutya is játszott vele. A Shadow of the Erdtree-nek egyelőre nincs megjelenési ideje, azonban a From Software-t ismerve már nem kell sokat várnunk a következő kalandra a Lands Between világában!

A Call of Duty: Modern Warfare 2-re pedig egyáltalán nem kell várnotok, csak vegyetek részt az Esport1 ClipRace-en, és küldjétek be a legjobb klippet!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek melyik a legjobb From Software játék?