Egy kutya lett az Elden Ring új sztárja

Egy kutya lett az Elden Ring új sztárja

Tökéletes érzékkel kerülte el a támadást.

Az év játékának választott Elden Ring egy nehéz játék. Legalábbis a hozzám hasonló egyszerű játékosok számára mindenképp trükkös, akinek a túlélése a barátoktól és a kidolgozott taktikáktól függ, de a streamer MissMikkaa számára ez olyan egyszerű, hogy a legnehezebb bossot is le tudja győzni egy dance pad segítségével. Ebben a hónapban még tovább fokozta a kihívást azzal, hogy egyszerre két helyen is legyőzte Maleniát, a dance pad és egy kontroller segítségével. Azonban kiderült, a kutyája hasonlóan tehetséges, mint ő.

A streamer kíváncsi kis kutyusa épp finomságok után kutatott, amikor a táncparkettre tévedt, és Elden Ring egyik sárkányával került szembe. Az időzítés nem is lehetett volna jobb, mivel MissMikkaa épp AFK volt, és a karakterét pont a sárkány útjában hagyta. Négylábú barátja végül megmentette az életét. 

Miközben a dance padon szaglászott, rálépett az irányító gombokra, amitől a karaktere elkezdett rohanni előre. Pont a sárkány felé tartott, de tökéletes időzítéssel bebújt egy szikla mögé, elkerülve a halálos tüzet. Ugyan elszenvedett egy kis sebzést, de túlélte a sárkánytámadást. Aztán a kisállat rájött, hogy ott bizony nincsen semmilyen jutalomfalat és csalódottan továbbállt. Ám ez a kis kaland épp elég volt arra, hogy az internet sztárjává és az Elden Ring legendájává váljon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!