Rejtélyes új fajra bukkantak a World of Warcraft The War Within fájljai között

Rejtélyes új fajra bukkantak a World of Warcraft The War Within fájljai között

Ha hihetünk az adatbányászoknak, jóval több rejlik a Blizzard tarsolyában a World of Warcraft The War Within tartalma kapcsán, mint egy visszacsalogatott veterán fejlesztő.

A 2023-as BlizzCon nagy meglepetése volt, hogy a Blizzard nem egy, nem kettő, rögtön három kiegészítőt is bejelentett, amelyek egy kapcsolódó történetet fognak bemutatni Worldsoul Saga néven. A The War Within lesz ezek közül az első, ez már idén meg is jelenik. De ezt követően még jön a Midnight és a The Last Titan is valamikor a következő években, tehát a WoW rajongói biztosan nem maradnak tartalom nélkül.

Chris Metzen visszatérése miatt is lehet örülni a Worldsoul Sagának, amelynek történetével kapcsolatban egészen eddig csak egy kedvcsináló cinematic trailer jelent meg. De ha hihetünk az adatbányászoknak, akkor jóval több rejlik a tarsolyukban, mint egy visszacsalogatott veterán fejlesztő. A Wowhead ugyanis azt állítja, hogy egy eddig be nem jelentett faj is érkezhet a The War Withinnel, amelyet még a pár napja indult publikus alfa tesztben sem akartak ellőni a Blizzard munkatársai.

Ezeket olvastad már?

A Harronir egy szőrös, váltollakkal rendelkező lény, mely az agyarjai miatt a trollokra és a night elfekre hasonlít a leginkább a jelenlegi felhozatalból. Az nem derült ki egyértelműen, hogy ez játszható faj lesz-e a kiegészítőben. De a fájlok között felfedezett személyreszabhatósággal kapcsolatos opciók miatt úgy fest, hogy inkább igen, mint nem a válasz erre a kérdésre. Ebben az esetben a Harronirok az Alliance-hoz csatlakozhat majd a fájlok alapján. Bár az továbbra is rejtély, hogy miért így derült fény a létezésükre, miért nem játszhatóak még.

A tavalyi BlizzConon egyébként a Blizzard már megerősítette egy másik faj, az Earthen érkezését. A 25. játszható faj a törpökhöz hasonló, kőszerű lény, amely mind a Horde, mind az Alliance zászlaja alatt játszó játékosoknak elérhető lesz, mint annak idején a pandák. Ezen felül jön még egy csomó más újdonság is, például 8 dungeon, a Hero Talent Tree és a dinamikus repülés. Továbbá a kiegészítő célja lesz még az is, hogy egyszerűsítse a lassan két évtizede piacon lévő játékot, ezzel segítve a belépést az új vagy régen elvesztett érdeklődők számára.

Egy Harronir – Forrás: Wowhead

Kövess Minket!



Gamer szótár