Rémisztő előzetes érkezett a The Boogeymanhez

Rémisztő előzetes érkezett a The Boogeymanhez

Stephen King újabb rémálma kerül megfilmesítésre, melyben a mumussal nézhetünk farkasszemet.

Kérdés sem merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy a horror műfaj egyik királya Stephen King, aki fél évszázada ontja magából a rémisztőbbnél rémisztőbb történekeket. A hetvenes évei derekán járó amerikai írónak számos alkotása került már megfilmesítésre, és ez a szám hamarosan tovább bővül.

A The Boogeyman novelláról – amit 1973-ban vetett papírra – egyszer már készült adaptáció, azonban borzalmasra sikerült, így valószínűleg nem sokan hallottatok róla. A mumus témáját feszegető írás szerencsére kapott egy újabb esélyt, és nyár elején már mi is láthatjuk a végeredményt. A januári után, ehhez érkezett egy újabb előzetes a napokban.

Az alacsony korhatár besorolás miatt, valószínűleg jumpscare-ekre épülő filmben, olyan színészeket láthatunk mint Sophie Thatcher, Chris MessinaDavid Dastmalchian, Marin Ireland, Madison Hu, vagy Vivien Lyra Blair. A rendező elárulta, hogy az egyik jelenetet újra kellet vágniuk, ugyanis miután a rajongók először meglátták a lényt, olyannyira megrémültek, hogy sikoltozásba kezdtek, majd a mellettük ülőkhöz fordultak, így lemaradtak a következő fontos jelenetről. Hogy ezt kiküszöböljék, a két esemény közé egy töltelékjelenetet iktattak be.

Az ígéretesnek tűnő The Boogeyman június 2-án érkezik a mozikba.

Kövess Minket!



Tetszett a The Boogeyman előzetese?

  • 25 %
  • 75 %