Visszatérnek a csillámló vámpírok, jön a Twilight-sorozat!

Visszatérnek a csillámló vámpírok, jön a Twilight-sorozat!

A nagy sikerű filmek után, most sorozat formájában tér vissza a romantikus fantasy. 

Sorozatok tekintetében mozgalmas időszakot élünk, ugyanis azután nem sokkal, hogy bejelentették a Harry Potter könyveket feldolgozó HBO Max sorozatot, most újabb nagy kaliberű franchise újraélesztését kezdték meg, szintén egy tévésorozat formájában. Az Alkonyat könyvekből már készült 5 film, melyek hatalmas sikert értek el, és Kristen Stewart, Robert Pattinson, valamint Taylor Lautner főszereplésével összesen 3,4 milliárd dollár bevételt termeltek.

A legújabb hírek szerint a Lionsgate Television belekezdett abba, hogy újra feldolgozzák a történetet. Ebben Sinead Daly van a segítségükre, aki olyan címeken dolgozott, min a Tell Me Lies, a The Walking Dead: World Beyond, a Raised by Wolves, a Dirk Gently’s Holistic Detective Agency és a The Get Down. Állítása szerint jelenleg azon dolgoznak, hogy meghatározzák mi legyen az Alkonyat konkrét felfogása, és, hogy a könyvek újradolgozása legyen-e, vagy egy másik hajtás. 

A Lionsgate Television még nem kívánt nyilatkozni a témában, de remélhetőleg hamarosan többet megtudunk a készülő projektről.

Kövess Minket!



Érdekelne téged egy Twilight sorozat?

  • 0 %
  • 100 %