Teljesen új stábbal készül a Harry Potter-sorozat

Teljesen új stábbal készül a Harry Potter-sorozat

A sorozat már most megosztó, de a zöld lámpát megkapta.

Már egy hete ismert a hír, hogy a Warner Bros teljes egészében rebootolja Harry Potter történetét, de hiába próbálom megemészteni ezeket az információkat, kissé nehezen megy. Nem értem ugyanis, hogy minek? A Harry Potter univerzum hatalmas, előtte és utána is kitalálhattak volna valamit, mint a Hogwarts Legacy esetében, de lehet, hogy a Legendás állatok trilógia annyira elvette a kedvüket a próbálkozástól, hogy nem mernek letérni a jól bejáratott és kitaposott útról. 

Ám nagyon nehéz elképzelni, hogy ez osztatlan siker legyen, mivel már a nyolc film is rengeteg kritikát kapott a könyvek rajongóitól, ez a sorozat pedig már azok ellenszenvét is kiválthatja, akik a filmeken nőttek fel és megszerették Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint karakterét. Ráadásul nem telt el különösebben sok év, hiszen mindössze 12 éve ért véget A halál ereklyéi: II. rész, így talán kissé korai rebootolni.

Akárhogyan is, a Maxnál (az átnevezett HBO Max) már megadták a zöld jelzést, és elkezdtek dolgozni a sorozaton, ami egy évtized-hosszú adaptáció lesz. Azt, hogy ez pontosan mit jelent, nem tudni, hiszen az első hírek 7 évadról szóltak, de lehet köztük persze kihagyott év. A munkálatok elkezdésének örömére egy hivatalos logót is megismertettek velünk és megerősítették, hogy teljesen új szereplőgárdát kap a széria, így az ismert arcoktól hivatalosan is elbúcsúzhatunk. Ez persze megnyitja az utat az izgalmas várakozásnak, hogy vajon kiket találnak méltónak arra, hogy ezeket a legendás karaktereket eljátszák.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!