Egy NFT mind felett: a lehetőség, amit te sem akarsz kihagyni (X)

Egy NFT mind felett: a lehetőség, amit te sem akarsz kihagyni (X)

Exkluzív NFT-kollekciót dobott piacra az AMG DAO, ami amellett, hogy brutál menő lett, nem kevés előnnyel jár a birtoklói számára.

A CIKK HORVÁTH PETRA, AZ AMG DAO MUNKATÁRSÁNAK TOLLÁBÓL SZÜLETETT.

Az utóbbi hetekben több cikkünk kapcsán felmerült már az AMG DAO neve, akik Európa vezető web3 játékos közössége és tartalomfejlesztő platformja. Ők azok a kriptos arcok, akik nem csak nagyban gondolkodnak, de konzekvensen meg is valósítják a terveiket. Ezek közé tartozott egy saját, limitált - 10 ezer darabos - NFT-kollekció elkészítése is, amiket most bárki bezsebelhet.

„Csapatunk fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy létrehozzon egy egyedi és valódi értéket képviselő gyűjteményt, amely számos különleges funkciót kínál majd tulajdonosainak, beleértve a token elővásárlási jogot és akár a játékstúdiókba való társbefektetést. Hiszünk abban, hogy az NFT-kollekciónk nemcsak a gyűjtők és a játékosok számára lesz értékes, hanem a közösségi szerepvállalás és növekedés eszközévé is válik majd." - mondta Engelhardt Márk, az AMG DAO ügyvezetője és társalapítója.

Azt NFT-kben rejlő lehetőségekről és meghatározó szerepükről a jövő internetében már meséltünk nektek, most pedig itt a lehetőség, hogy egy olyan közösség oszlopos tagjává válhassatok a megvásárlásukkal, akik már feltették magukat a metaverzum térképére.

Ha érdekelnek a P&E játékok, ha szívesen képeznéd magad ingyenes kurzusokkal - játék- és tartalomfejlesztés témákban -, szívesen befektetnél a kripto világában vagy szeretnél tagja lenni egy jövőbe tekintő, de nagyon is a mában élő, lelkes és támogató közösségnek, akkor itt a vissza nem térő lehetőség. Ráadásul mindez csak egy kis szelet azokból az előnyökből, amikkel egy AMG DAO-s NFT birtoklása jár!

 

Ízelítőért a gyűjteményből kattints a galériára, ha pedig kérdésed van az NFT-kkel kapcsolatosan, keresd fel a srácokat Discordon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!