Worlds 2023: Itt vannak az év legfontosabb LoL versenyének dátumai

Worlds 2023: Itt vannak az év legfontosabb LoL versenyének dátumai

A 2023-as League of Legends világbajnokság dátumaira nem kell tovább várnotok.

Az egész LoL-os közösség MSI-lázban ég, ugyanis jövő hét kedden elrajtol a 2023-as év első nagy nemzetközi versenye. A nagy régiók legjobbjait tömörítő bajnokság megújult formátummal tér vissza idén, így bízni lehet az izgalmas összecsapásokban, a vigaszágról érkezők nagy feltámadásában. Fordulatosnak ígérkezik a 2023-as Worlds is, amelynek menetrendjét elárulta tegnap este a Riot Games. A hivatalos közleményből kiderül, hogy az elmúlt évektől eltérően jobban belenyúlnak novemberbe a legfontosabb Bo5-ös szériák. A naptárban színezzétek be az alábbi dátumokat, ugyanis nem érdemes egyetlen meccsnapról sem lemaradni.

2023-as Worlds hivatalos időpontjai

  • A Play-In Stage október 10-én kezdődig és 15-éig tart, helyszín a szöuli LoL Park
  • Swiss Stage október 19-én kezdődik és 23-áig tart, majd folytatódik 26-ától 29-éig, a helyszín a szöuli KBS Aréna
  • Negyeddöntőket november 2-ától 5-éig, az elődöntőket november 11-én és 12-én követhetitek élőben, a helyszín a puszani Sajik Indorr Gymnasium (Sajik Aréna)
  • A világbajnokság döntőjét november 19-én, vasárnap bonyolítják le. A finálénak a szöuli Gocheok Sky Dome ad otthont, ami az ország legnagyobb fedett létesítménye, a Kiwoom Heroes baseball csapat otthona

Mivel dél-koreai helyszínekről van szó, ezért készülhettek arra, hogy magyar idő szerint a hajnali, korareggeli órákban indulnak majd az adott mérkőzésnap első összecsapásai. Természetesen minden megmozdulást élőben, magyar nyelven követhettek a lolesports.com oldalán, ahol garantáltan értékes dropok várnak majd rátok az egész esemény alatt.

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.