LoL: Megújul a scoreboard, képeken a hamarosan érkező változások

LoL: Megújul a scoreboard, képeken a hamarosan érkező változások

Egy igazi QoL-módosítást tervez a Riot.

Rengeteg buffon, nerfen és egyéb rendszerszintű átalakításon dolgozik a League of Legends játékegyensúlyért felelős csapata. A 13.10-es frissítéssel tulajdonképpen egy teljesen új irányba terelik a jelenleg ismert LoL-t. A tervezett módosítások mellett azonban maradt ideje a Riot Gamesnek arra is, hogy egy aprónak tűnő, mégis fontos extrával kedveskedjenek az idézőknek. Változtatást kap az eredményjelző tábla, avagy a Tab-billentyű megnyomása után valami olyat láthattok, amit eddig nem.

Fejlesztik a scoreboardot a következő patchben

Mivel a játékosok számára nagyon fontos információkat tartalmaz ez a kép, ezért valamilyen szinten érthető a döntése a fejlesztőknek. A magasabb ELO-ban tanyázó belsős játékosok véleményét kikérték a programozók, így tényleg ki lehet azt jelenteni, hogy minden kész az élesítésre.

A "missing indicator", avagy a nem látható karakterek képén megjelenő kérdőjel mindenkinek azonnali információval szolgál, aki csak egy pillanatra is rátenyerel a Tabra. Ezek azok a "quality of life" módosítások, amelyek első ránézésre nem tűnnek igazán meghatározónak, mégis fontos részét képezhetik a mérkőzéseknek. Mindenképpen meg kell majd szokni ezt az újdonságot, de rövid idő alatt hozzá lehet majd szokni arra, hogy még több hasznos adat kinyeréséhez tényleg szükséges néha ránézni az eredményeket részletező képre.

Kövess Minket!



Te szoktad használni a scoreboardot?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.