MSI 2023: 1 percen múlt a világrekordja Fakeréknek, készülődik a C9

MSI 2023: 1 percen múlt a világrekordja Fakeréknek, készülődik a C9

A világversenyen újra összemérte erejét Dél-Korea és Európa, azaz az EMEA-régió.

Jelentős mennyiségű HOPIUMot szívott fel az összes LEC-rajongó, miután a G2 Esports együttesét simán 3-1-ezte a Gen.G. A tavaszi negyedik után érkezett a színpadra a címvédő, a vérre éhező Oroszlánok gárdája. Ellenfelük nem volt más, mint a "csak" LCK-ezüstérmes T1, avagy Faker és csipet-csapata. Hiába kezdte jól a Bo5-öt az EMEA-régió legnagyobb reménysége, hiába alakítottak ki 7200 arany előnyt, ez sem volt elég a bravúrgyőzelemre. A 0-1 után teljesen szétestek fejben Nisqyék, majdnem sikerült nekik összehozni a valaha volt legnagyobb verést a nemzetközi porondon. Az MSI 2023-as Bracket Stage szakasza a mai nap a Cloud9 vs Bilibli Gaming összecsapással folytatódik, a meccseket élőben követheted az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1.hu oldalán, az Esport1 YouTube felületén, valamint a lolesports.com-on, ahol értékes, egyben exkluzív dropok várnak rád.

16 perc és 50 másodperc, egy újabb fejezet a történelemkönyvben

A világtörténelemben egyetlen egyszer sikerült ennél gyorsabban bedönteni a Nexust profi nemzetközi League of Legends-mérkőzésen. Érdekesség, hogy akkor a T1 (még SK Telecom T1 néven) azon az oldalon szerepelt, amelyiknek bevitték ezt a hatalmas ütést. 2019-ben az Invictus Gaming 16 perc és 1 másodperc alatt átgázolt Fakeréknek, akik megmutatták tegnap, hogy ők is képesek közel hasonló erődemonstrációra. A MAD Lionsnak mindenképpen rendezni kell a sorokat, mivel szombaton a G2 vár rájuk az alsóág első párosításában. Valamelyik LEC-team biztosan búcsúzik a további küzdelmektől, szerinted melyik lesz az?

Mai menetrend

14:00 - Cloud9 vs Bilibli Gaming

Az egész nyugati LoL-os közösség abban bízik, hogy az NA LCS bajnoka képes lehet a Play-Inből érkező kínaiakat valahogy meglepni. Zvenék magabiztos játékkal húzták be saját régiójukat, így mindenképpen lehet bizakodni egy esetleges C9 sikerben. Elkék bár az előzetes erősorrendben kibérelték a 4. helyet, a Golden Guardiansszal szemben nem tűntek annyira magabiztosnak. Abban a szériában benne volt, hogy ők maradnak alul 1-2-re, de talán Licoricék sem hitték el, hogy összejöhet a bravúr.

Kövess Minket!



Szerinted sikerül legyűrnie a C9-nak a BLG-t?