A legsötétebb kazamata – Ezekkel játszunk a hétvégén

A legsötétebb kazamata – Ezekkel játszunk a hétvégén

A héten olyan játékok jelentek meg, melyek mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Jó pár hete állítok össze játéklistákat a hétvégékre, azonban elmondhatom, hogy eddig ez a legsokszínűbb. Az alábbi 5 játék között találnak kedvükre valót a Switch, a mobil, a PC és a konzol játékosok is, de a címek kategóriája is hasonlóan szerteágazó. Vegyétek szemügyre ezeket az aktuális játékokat, és töltsetek el velük pár boldog órát a napokban.

 Darkest Dungeon II 

A méltán híres Darkest Dungeon második része a héten érkezett meg, és méltó folytatásnak bizonyult. Ez a roguelike szerepjáték számos újdonságot hozott az első részhez képest, melyeknek köszönhetően ismét a régi izgalommal merülhetünk el a kazamaták mélyén. Mivel egy kimondottan összetett címről van szó, ahol könnyedén elveszhetünk a részletekben, a korábbi cikkünkben összeállítottunk hozzá egy hasznos útmutatót.

 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom 

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2017-ben letarolta a gaming világot, most pedig megérkezett a várva várt folytatása Nintendo Switchre. A lassan négy éve bejelentett játékban a mi feladatunk, hogy felvegyük a harcot a királyságot fenyegető erőkkel szemben, ehhez pedig minél inkább kiismerjük új képességeinket. Izgalmas kalandban lehet részünk ebben a hatalmas világban, ahol az égboltot titokzatos lebegő szigetek lepték el.

 The Sims 4 

A The Sims játéksorozatot úgy gondolom, hogy senkinek nem kell bemutatnom. A negyedik része 2014-ben jelent meg, és azóta is folyamatosan érkeznek hozzá a jobbnál jobb kiegészítők. Az Epic Games a héten ezt az életszimulátort tette ingyenesen letölthetővé, a következő plusz tartalmakkal. A Jungle Adventure csomaggal beleáshatjuk magunkat a dzsungellakók kultúrájába, és az új táncmozdulatoktól elkezdve az ételekig, mindent kipróbálhatunk. A Luxury Party Stuff kiegészítővel fényűző bulit rendezhetünk, ahova a legimpozánsabb ruháját veszi fel mindenki. Kápráztasd el vendégeidet a legkomolyabb berendezésekkel. A harmadik extra tartalom pedig a Fashion Street Kit, amit Mumbai divatja ihletett. Ezáltal kifejezheted a személyiségedet a stílusodon keresztül.

 The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth 

Május 10-én jelent meg ez a mobilos free-to-play Gyűrűk Ura játék, mely egy körökre osztott RPG, amiben 5 fős csapatot összeállítva vehetünk részt a PvP és PvE csatákban. Az amúgy tömegtematikára épülő játék iOS-re és Androidra is elérhető, a kérdés csak az, hogy tud-e valami újat mutatni, vagy csak a karakterek felhozatala a változó tényező. A franchise rajongóinak mindenesetre megérhet egy próbát.

 Mass Effect: Legendary Edition 

A Mass Effect játéksorozat összefoglalója – a Legendary Edition – holnap lesz két éve, hogy kiadásra került. Ezzel a csomaggal hozzájuthatunk a sikersorozat három részéhez, valamint a hozzájuk tartozó több mint 40 DLC-hez – mindez újradolgozva és 4K-ban. Bújj még egyszer Shepard parancsnok bőrébe, és állj az emberiséget fenyegető veszély útjába.

Kövess Minket!



Számotokra melyik játék a legszimpatikusabb?

  • 29 %
  • 57 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 14 %