Gaming: Bejelentették az új Total War játékot, megjelenési dátum is érkezett

Gaming: Bejelentették az új Total War játékot, megjelenési dátum is érkezett

Ha már nyaraltál ezen a vidéken, akkor még inkább kötelező lesz belekóstolni az új Total Warba.

A Creative Assembly és a Sega bejelentette a legújabb Total War-játékot, amely a bronzkori Egyiptomba kalauzolja el a stratégia műfajának egyik megkerülhetetlen sorozatának rajongóit. A Total War: PHARAOH ismét a történelmi alapokra helyezi a játékmenetet, nem kell különböző bestiákkal, szörnyekkel és démonokkal harcolni, mint a Warhammer-sorozatban. Helyettük találkozhattok a birodalomra veszélyes fosztogatókkal, rivális nemzetek seregeivel, valamint olyan természeti katasztrófákkal, amelyek alaposan meg tudják tizedelni a seregeket. A bejelentéshez készült trailerből kiderül, hogy 2023 októberében már bele is kóstolhattok a grandiózus csatákat ígérő PHARAOH-ba.

Három változatban lehet már előrendelni az új Total Wart

Mivel egy tripla A-s címről van szó, ezért nem kell meglepődni azon, hogy 59,99 eurós/dolláros indulóárat határozott meg a kiadó. Ez összességében még így is kevesebb, mint az Activision - Blizzard által kiadott Diablo IV esetében, de nem is lehet elvárni, hogy ugyanakkora tömegeket mozgat meg az ősi Egyiptomi "grand strategy", mint a pokoli porontyok püfölésének legújabb felvonása.

  • Standard Edition: Alapjáték - 59,99 euró/dollár
  • Deluxe Edition: Alapjáték, soundtrack és a Faction Pack DLC 1 - 72,87 euró/dollár
  • Dynasty Edition: Alapjáték és az összes DLC - 91,46 euró/dollár

Mind Steamre, mind Epic Gamesre beszerezhetitek majd a PHARAOH-t, nem kell számolni az exkluzivitás nyújtotta hátrányokkal. Az biztos, hogy a leírás alapján egy kifejezetten izgalmas, a dinamikus csatákat előtérbe helyező játékmenet vár majd azokra, akik beruháznak a Total War-franchise 16. (!) önálló játékára.

Kövess Minket!



Gamer szótár