Értékes kincseket rejt a Diablo IV Collector’s Edition, csak pont a lényeg hiányzik belőle

Értékes kincseket rejt a Diablo IV Collector’s Edition, csak pont a lényeg hiányzik belőle

Ha idáig szemeztél vele, de még nem szántad rá magad a vásárlásra, most láthatod a doboz tartalmát.

A gaming közösség már nagyon várja a bő egy hónap múlva érkező Diablo IV-et, amelyet egyébként még egy alkalommal kipróbálhatunk a Server Slam során. A hype-ot nagyon jól meglovagolja a Blizzard, amely igyekszik minden módon megfelelni a rajongók elvárásainak, és a játékélményen túl is sokat tesz a Diablo-érzésért és a program népszerűsítéséért. Voltak divatbemutatón, forgattak egy nagyon menő élőszereplős trailert egy francia templomban, illetve ők is összeállítottak egy gyűjtői kiadást, amelyet – egyébként igen borsos áron, 96,66 dollárért – ti is megvásárolhattok.

Amennyiben téged is csábít a Diablo 4 Collector's Edition, csak nem tudod mire számíts, ezért nem vagy benne biztos, hogy megéri neked, akkor jó helyen jársz. A Diablo 4 partner és streamer Wudijo egyike azoknak a szerencséseknek, akiknek a Blizzard küldött egy ingyenes csomagot, hogy népszerűsítsék. Lássuk, mit is rejt a gyűjtői kiadás.

Az elején szögezzük le, hogy érthetetlen módon a játék maga nem része a csomagnak, így ezt mindenképpen vegyétek számításba, ha szeretnétek megvenni.

A teremtés gyertyája (Candle of Creation)

„Érezd a Fény áldását és a Gonosz ölelését is ezzel a kétoldalas elektromos gyertyával.” Szerencsére két elemet is biztosít hozzá a Blizzard, azért külön nem kell elugrani a kisboltba. A gyertya egyik oldalán Lilith, a másikon pedig Inarius látható, úgy állíthatod be, ahogy neked tetszik. Ráadásul elektromos is, így nem kell aggódnod, hogy elolvad a szép új díszed.

Okkult egérpad

„Szentelje meg a helyét ezzel a prémium egérpaddal.” Egy fekete, viszonylag kis méretű egérpad.

A szentély szövet térképe

„Cloth Map of Sanctuary (A szentély szövet térképe) – Nyisd ki ezt a tekercset, hogy megpillantsd az előtted elterülő földeket.” 

A Horadrim kitűzője

„Mutogasd büszkén az ősi testvériség eme ereklyéjét.”

Két festmény

„Élvezd ezeknek a képzőművészeti portréknak a dicsőségét.” A térképet, egérpadot és kitűzőt tartalmazó csomagot egy pár nagyméretű grafika teszi teljessé, az egyik egy démonokkal teli pokoli tájat ábrázol, a másik pedig Inariust és Lilithet ábrázolja egy egymás melletti portrépárban.

Diablo IV Collector’s Edition Art Book

„Merülj el a több mint 300 oldalnyi ijesztően gyönyörű grafikában, amely megteremtette a Szentély világát és hőseit.” Az Art Book egy igen vaskos kötet. Wudijo nem mutat túl sokat a belsejéből, ami nem meglepő mivel nyilvánvalóan tele van történet- és karakterspoilerekkel. Azonban már ennyiből is láthatjuk, hogy egy igényes, szép és érdekes könyvet lehet megvásárolni.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Összességében ez egy masszív csomag lett, bár az talán tényleg némileg elrettentő, hogy a játék nincsen benne. Aki további képekre kíváncsi, az az alábbi fotóra kattintva megnézheti őket galériánkban.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár