Élőszereplős videón hangolódhatunk a Diablo IV bétára

Élőszereplős videón hangolódhatunk a Diablo IV bétára

Egy perc tömény rettegés.

A gyűlölet visszatért, és a sötétségével vívott harcát egy epikus méretű gótikus festményen örökítették meg a franciaországi Cambraiban található Chapelle de Jesuites mennyezetén. Nem csalás, nem ámítás, festők tényleg hetekig dolgoztak azon, hogy megörökítsék a Diablo hőseinek harcát a gonosz ellen. A legendás Charles Dance narrálásával pedig kaptunk egy élőszereplős kedvcsinálót a jövő héten induló Diablo IV bétához. A csatornát kezelő Blizzard-munkatárs humoránál volt, ugyanis megjegyezte, hogy kiszedték a nyilat a szívéből, így tudta elnarrálni ezeket a sötét szavakat, utalva ezzel Tywin Lannisterre a Trónok harcából.

A festmény nagyon látványos lett, a narráció pedig hátborzongató, tényleg meghozza a kedvet, hogy bekapcsoljuk a Diablot. Ami a bétát illeti, az előrendelők már jövőhéten, március 17-19. között kipróbálhatják a játékot, a többiek egy héttel később, március 24-26. között vehetnek részt a nyílt béta tesztelésen. Már ismerjük a gépigényét is, valamint azt is, hogy pontosan mire számíthatunk a kétszer három nap során. Amennyiben tényleg autentikus Diablo-élményre vágysz, ebben a hacukában nézd végig az alábbi videót.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Ezt olvastad már?

Még nem játszottad ki a Horizon Forbidden Westet? Akkor irány az Esport1 közösségi játéka és legyen tiéd a fantasztikus nyeremény!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gamer szótár